Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SKRIVALA ŠOK

Reakcija glumčeve mame na 18+ detalj iz njegovog pobjedničkog govora na Oscarima postala viralni hit

Foto: Reuters/Twitter
1/6
26.04.2021.
u 07:55

Na sinoćnjoj 93. dodjeli Oscara nije nedostajalo trenutaka koji su instantno na društvenim mrežama postali hit.

Tijekom pobjedničkog govora za Oscara u kategoriji najbolje muške sporedne uloge u filmu "Judas and the Black Messiah", glumac Daniel Kaluuye izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, ali prije svega vlastite majke koju je spomenuo u uzbuđenom govoru.

"Moja mama je upoznala mog tatu, seksali su se i to je super", rekao je ubrzano Kaluuya u početku kratkog govora, a reakcija njegove majke Damalie na tu rečenicu postala je viralni hit. Očito nije bio ni svjestan što je izgovorio na oskarovskoj pozornici, a novinaru u press roomu su ga dočekali s pitanjima o tom detalju govora.

- Ajme, hoće li to zaživjeti sad? Mislim da je očito da su se roditelji svih nas seksali - kazao im je kroz smijeh Kaluuya dobacivši da to nije trebao reći.

 - Izbjegavat ću sad svoj mobitel jedno vrijeme, pretpostavljam da mi mama neće biti sretna - našalio se zatim pa dodao da mu mama ima dobar smisao za humor i da smatra kako neće imati problema s njom zbog te izjave.

Foto: imdb

Podsjetimo, dodjela najprestižnijih filmskih nagrada Oscar Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti održala se u noći s nedjelje 25. travnja na ponedjeljak 26. travnja. Jedan od najvećih oskarovskih favorita, film "Nomadland" pobjednik je ovogodišnjih Oscara s čak tri zlatna kipića u trima važnim kategorijama. "Nomadland" osvojio je Oscara za najbolji film, glavna glumica Frances McDormand kući je ponijela svoj četvrti Oscar, a redateljica Chloe Zhao itekako ima razloga za slavlje, jer upisala se u povijest postavši tek druga žena koja je dobila Oscara za režiju. 

U dvije kategorije - za najboljeg glavnog glumca (Anthony Hopkins) i najbolji adaptirani scenarij slavio je i film "Otac" - dva Oscara dobili su i filmovi "Judas and the Black Messiah" za najbolju originalnu pjesmu i sporednog glumca, "Ma Rainey's Black Bottom" za kostimografiju i šminku, "Mank" za scenografiju i kameru, "Sound of Metal" za zvuk i montažu te Pixarov animirani film "Soul" za najbolju glazbu i najbolji dugometražni animirani film. Titulu najboljeg stranog filma dobio je danski "Another Round" Thomasa Vinterberga. 

VIDEO Kim Kardashian postala je milijarderka

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
08:35 26.04.2021.

Lakše do Oscara nego do pameti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije