Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvjetnica tvrdi

Mučan razvod: Legendarni glumac (77) mora raditi 12 sati dnevno jer njegova bivša troši milijune na odjeću i nakit

Foto: Profimedia
1/6
25.04.2021.
u 20:45

Sramotno priznanje posljedica je teškog razvoda braka koji je trajao čak 21 godinu. Robert je naime, bio oženjen za Grace Hightower, američku pripadnicu visokog društva sve do 2018.

Odvjetnica glumca Roberta De Nira otkrila je kako glumac nema novaca i mora prihvatiti sve uloge koje mu budu ponuđene jer je njegova bivša supruga ovisna o odjeći dizajnerice Stelle McCartney i dijamantnim prstenima čija je vrijednost oko sedam milijuna kuna. 

Sramotno priznanje posljedica je teškog razvoda braka koji je trajao čak 21 godinu. Robert je naime, bio oženjen za Grace Hightower, američku pripadnicu visokog društva sve do 2018. 

Njegova odvjetnica Caroline Krauss kazala je kako je bitno objasniti da je skupi razvod najvjerojatnije razlog tome što De Niro prihvaća uloge u lošim filmovima, te kako je od 'Lovca na jelene' i 'Kuma II' spao na uloge u filmovima kao što su  'The War With Grandpa', ali i reklama za britanski brend Warburtons. 
Manhattanskom sucu je kazala kako Robert ima 77 godina i obožava svoj posao, no da nije u redu da mora raditi ovim tempom. 

- Kada će on imati priliku odbiti neki projekt koji mu bude ponuđen? Da ne mora raditi šest dana u tjednu i 12 sati dnevno, da ne mora utaživati Graceinu žeđ za Stellom McCartney - kazala je i dodala: - On se sutra može razboljeti i onda je sve gotovo. 

De Nirovo bogatstvo jednom se procjenjivalo na 350 milijuna dolara, a to je izgradio tijekom 50- godišnje karijere. U zadnje vrijeme prihvaća sve poslove pa tako i reklame za automobile, banke i kreditne kartice. 
Bez obzira na sve to, njegova odvjetnica tvrdi da je to bogatstvo gotovo potrošeno. Osim zbog razvoda, Robert je ušao u posao s restoranima, a onda  izbjegavao plaćati porez, pa je još uvijek dužan milijune prema poreznoj upravi. 

Krauss je dodala i da mu je na financije utjecala i pandemija. Hightower bi inače, prema predbračnom ugovorom trebala dobivati oko milijun dolara godišnje od supruga, sve dok on zarađuje barem 15 milijun dolara godišnje
Odvjetnica je kazala i kako je Robertova bivša supruga počela trošiti sve više, nekoliko godina prije razvoda, te da je između ostalog 2019. kupila i prsten u vrijednosti od sedam milijuna kuna. 

Odvjetnici bivše supruge, s druge strane, tvrde da Robert konstantno leti privatnim avionom i helikopterom, nekad samo i na ručak, te da je to dokaz da definitivno nije siromašan. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

 

Komentara 22

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:09 25.04.2021.

Tamo je tragedija da muško mora ženi plaćati osobnu alimentaciju i naviku na ugodan život. I to čak i ako je samom glumcu pao standard, ali žena mora biti tetošena pa makar čovjek nemao što za jesti. Neki muškarci doslovno rade za 1 dolar kada plate ženinu i dječju alimentaciju.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:29 26.04.2021.

pa on je, poslije Clinta Eastwooda, uz Al Pacina (daleko) najveća živuća zvijezda Hollywooda. Kako to da, jadan, mora šljakati? A i ta žena.... gadna je k'o poziv za vojsku.... štapom je ne bih dirao.

Avatar Primarius
Primarius
22:08 25.04.2021.

pa ti guraj prste u čokoladu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije