Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TWITTER GORI

Komentari ne prestaju! Brad Pitt (57) izazvao val reakcija nakon jučerašnje dodjele Oscara

93rd Academy Awards in Los Angeles
Foto: A.M.P.A.S/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
26.04.2021.
u 07:31

Glumac Brad Pitt (57) na sinoćnjoj je 93. dodjeli Oscara nasmijao gledatelje neočekivanom frizurom.

Iako je preskočio fotografiranje na crvenom tepihu, glumac Brad Pitt (57) na sinoćnjoj 93. dodjeli Oscara i dalje je plijenio pažnju kao prezenter za kategoriju Najbolja sporedna glumica, u kojoj je trijumfirala južnokorejska zvijezda Youn Yuh-jung (73) s ulogom u filmu "Minari".

Naime, 57-godišnjak je postao goruća tema rasprave na Twitteru pojavivši se u klasičnom crnom odijelu, ali s nikad viđenim repićem na glavi, takozvanim man bunom. Komentatorima na društvenim mrežama nije promaknuo taj trenutak nonšalantnog izgleda koji je glumac ponosno pokazao.

93rd Academy Awards in Los Angeles Brad Pitt poses with Yuh-Jung Youn, winner of the award for Best Actress in a Supporting Role for "Minari" in the press room at the Oscars, in Los Angeles, California, U.S., April 25, 2021. Chris Pizzello/Pool via REUTERS POOL
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– Danas sam stavila masku tijekom tuširanja i "glow" vitamin i dalje nisam sigurna da mi je kosa lijepa i sjajna kao Bradov muški repić – pisali s na Twitteru, a u šali se nadovezala jedna tviterašica.

– Ovo je početak službene kampanje da Brad Pitt zadrži muški rep i donese nam dašak Bradova stila 90-ih. Navijamo za tebe! – napisala je. 

Foto: Twitter

Taj modni dodatak nije bio jedini viralni trenutak večeri. Dogodilo se to i u govoru 73-godišnje glumice.

– Gospodine Brad Pitt, konačno! Drago mi je upoznati vas – kazala je ponosno sa smiješkom glumica koja se pri silasku s pozornice nježno uhvatila za njegov lakat kako bi sigurno zakoračila dolje.

Podsjetimo, dodjela najprestižnijih filmskih nagrada Oscar Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti održala se u noći s nedjelje 25. travnja na ponedjeljak 26. travnja. Jedan od najvećih oskarovskih favorita, film "Nomadland" pobjednik je ovogodišnjih Oscara s čak tri zlatna kipića u trima važnim kategorijama. "Nomadland" je osvojio Oscara za najbolji film, glavna glumica Frances McDormand kući je ponijela svoj četvrti Oscar, a redateljica Chloe Zhao itekako ima razloga za slavlje jer upisala se u povijest postavši tek druga žena koja je dobila Oscara za režiju. 

U dvije kategorije – za najboljeg glavnog glumca (Anthony Hopkins) i najbolji adaptirani scenarij slavio je i film "Otac" – dva Oscara dobili su i filmovi "Judas and the Black Messiah" za najbolju originalnu pjesmu i sporednog glumca, "Ma Rainey's Black Bottom" za kostimografiju i šminku, "Mank" za scenografiju i kameru, "Sound of Metal" za zvuk i montažu te Pixarov animirani film "Soul" za najbolju glazbu i najbolji dugometražni animirani film. Titulu najboljeg stranog filma dobio je danski "Another Round" Thomasa Vinterberga. 

VIDEO Kim Kardashian postala je milijarderka

 

Komentara 12

TO
tomzag
16:36 26.04.2021.

Pomalo mi je čudno da je vijest o Bradovu repiću važniji od najvećeg protesta u Engleskoj koji nije zabilježen još od prosvjeda protiv rata u Iraku... Oko 700 tisuća ljudi, a nijedna vijest.

Avatar Navaljni
Navaljni
13:17 26.04.2021.

To je nekakav zbrčkani "repić", a ne man bun. Ali stvarno nije vijest!

FI
Fileki
23:06 26.04.2021.

Danas više nemreš gledat ni seriju o vikinzima da nisu nutra neku kmicu nagurali, i to obično prikazanog kao nekog vrlo pametnog i plemenitog hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije