Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI FOTOGRAF

Brutalni susret s kontrolorom ZET-a: 'Je li im ovo u opisu posla ili to rade za svoj gušt'

tramvaj
Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
1/2
26.10.2018.
u 19:53

Prebio bi me... veći je i jači od mene... ćelav - napisao je Ivan Pavliš

Slavni fotograf Ivan Pavliš na Facebooku je danas objavio zanimljiv status o svom ne baš ugodnom iskustvu u zagrebačkom tramvaju.

Pavliš navodi kako ga je upravo uhvatila kontrola jer zbog gužve nije "odštancao" kartu, iako ju je kupio. 

- Osobnu mi daj odmah, ako mi je ne želiš dati, zvat ćemo policiju - rekao mu je kontrolor, prepričao je Pavliš, koji mu je odgovorio:

- Vama je ne ću dati, idemo skupa van pa možete zvati policiju.

Pavliš kaže kako je kontrolor zvao policiju nakon čega je uslijedila tišina od dvije minute, pa kontrolorov monolog u trajanju od još dvije minute:

- J...m ti mater balavu, seljačino jedna, ubit ću te sad tu na mjestu, glavu ti razbiti, kosti ti polomiti. Ubit ću te. Tebe i takve kao ti treba pretući do smrti... J...m ti mater. Je l' me čuješ, j...m ti mater. Ubit ću te. Izlupat ću te do smrti... Snobovska seljačino... Ako te još jednom vidim da se voziš, polomit ću te.

- Slijedi trganje karte i simbolično bacanje komada karte meni u lice, okret i ulazak u idući tramvaj. Njima je ovo u opisu posla ili to rade za svoj gušt? - zaključio je Pavliš svoju objavu. U komentarima je napisao kako je bio siguran da će ga kontrolor udariti.

- Prebio bi me... veći je i jači od mene... ćelav - napisao je.

Zanimljivo je da se u komentarima javio i slavni dizajner Robert Sever koji je imao, kako se čini, donekle slično iskustvo.

- Moja priča je (prije cca 10 god doduše) takva sam dao osobnu i nisam platio kaznu od 250 kn. Onda su me nakon par neuspješnih traženja POLICIJE u kući mojih roditelja (gdje sam bio prijavljen boravištem) pronašli na adresi gdje sam živio s idejom da me UHAPSE u 8 ujutro i tako privedu na sud da mi SUDE jer sam se vozio jednu stanicu bez karte. Naravno, odbio sam i zvao suca za prekršaje i dogovorio termin civiliziranog dolaska. Tu ne staje balada, već mi određuje KAZNU od preko 10 000 kn, jer me je policija tražila nekoliko mjeseci. Na kraju sam pisao žalbu na to i prihvaćena je tako da "tko se zadnji smije..." - ispovjedio se Sever.

Oglasila se i popularna Sarah Josipović koja je kratko napisala: Dno dna.

Mislite li da su kontroli ZET-a nekad pregrubi?

Pogledajte i video o nekadašnjim dance zvijezdama:

Komentara 106

IV
ivanlac27
20:54 26.10.2018.

Pa koji klinac ne stave da se moze cvikati u cijelom tram a ne samo na prva vrata? To necu skuzit nikad

Avatar Idler 3
Idler 3
20:19 26.10.2018.

Brrrutalni susret (pokušavam razmet naslov al nejde) i onda se još oglasila i Sarah Josipović (gdo je pak ta) ???

ZA
Zagy154
20:22 26.10.2018.

više mi liči na slavnog lažova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije