Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet sretni

Pet godina nakon rastave ljubavi su dali novu priliku

leon lucev
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
20.04.2016.
u 11:30

Leon i Ivana upoznali su se još kao djeca na Zlarinu, a tijekom deset godina braka dobili su troje djece, 14-godišnjeg sina Ivana, 11-godišnju Elu i devetogodišnju Zoe

Pet godina nakon razvoda glumac Leon Lučev i dubrovačka kiparica Ivana Jelavić odlučili su svom braku dati drugu priliku, piše Story.

Par je u šetnji središtem Zagreba snimio Storyjev fotograf, a bivši supružnici držali su se za ruke i djelovali su sretno i zadovoljno.

Leon i Ivana upoznali su se još kao djeca na Zlarinu, a tijekom deset godina braka dobili su troje djece, 14-godišnjeg sina Ivana, 11-godišnju Elu i devetogodišnju Zoe

Svoj privatan život glumac Leon Lučev nastoji sačuvati dalje od očiju javnosti pa je tako na upit o pomirenju s bivšom suprugom tek kratko kazao: – Tu se stvarno nema što komentirati.

>>Leon Lučev i "2 sunčana dana" u kino dvoranu privukli znatiželjnike

>>Leon Lučev: "Priče o mojem razvodu nisu istinite!"

Komentara 1

DU
Deleted user
00:05 21.04.2016.

Hvala Bogu da bar netko zna reći oprosti. Ne kužim uopće ljude koji se rastavljaju, a imaju djecu, a nije nešto drastično u pitanju, tipa alkohol i droga. Mislim da ti IQ mora bit debelo manji od ega da bi se išao rastavljat zbog gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije