Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljena glumica

Ornela Vištica otkrila kako izgleda jedan njen radni dan, a pohvalila se i novim uspjehom u životu

Zagreb: Svečani program povodom 100. obljetnice tiskanja knjige Ex Ponto
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
14.05.2022.
u 14:00

Prije nekoliko dana pohvalila se da je dobila pečat grada Bjelovara za ulogu Marinele Puvalo u predstavi Gruntovčani, a sad je otkrila i kako izgleda jedan njen radni dan.

Glumica Ornela Vištica (32) često na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli detalje iz privatnog, ali i poslovnog života. Prije nekoliko dana pohvalila se da je dobila pečat grada Bjelovara za ulogu Marinele Puvalo u predstavi Gruntovčani, a sad je otkrila i kako izgleda jedan njen radni dan. 

''Moj današnji dan
06:00 vozač, odlazak na set serije Metropolitanci, (jesen, HRT)
Na setu do 11:oo
Kratki ručak doma
Učenje teksta za sutrašnje snimanje, nakon toga učenje drugog većeg teksta za novu televizijsku ulogu koja se priprema., uskoro snimanje. 
.
Zahvalna bar Aci što me poštedio danas odlaska na probu za novu predstavu koju paralelno radimo u Kerempuhu…( jesen premijera) 
I večeras od 20:00 do 23:00,
Odoh u Gruntovec da predahnem, odigrati Marinelu.
Danas vrtim po glavi 4 uloge. 
.
I kad se neke budu prikazivale, već ću biti na dalekom putovanju, koje jedva čekam" napisala je Vištica na Facebooku i podijelila fotografiju na kojoj se vidi kadar iz serije koju snima. 

Nedavno je otkrila i u kakvoj je teškoj situaciji bila kada je ignorirala bolove i glad zbog uloge. 

- Onaj osjećaj kad popusti zubna injekcija, a nemam večeras predstavu i ne moram večeras govoriti. Sad tek mogu reći da sve što je odigrano proteklih mjeseci je bilo pod injekcijama, upala nad upalom. Kad krene onda baš krene. I na daskama i pred kamerom.  Prije par dana sam shvatila tek navečer da sam cijeli dan popila čašu vode na cjelodnevnom snimanju.  Naravno, tu noć sam se srušila od iscrpljenosti… Sretna sam što imam najbolju i najstrpljiviju zubaricu na svijetu, koja daje najbezbolnije injekcije - Josipa Todorić. Ali biti doma, bez nastupa večeras mi je - neprocjenjivo. Kod glumaca je profesionalnost uglavnom na zadatku, igraju često pod raznoraznim problemima, bolovima, situacijama…uvijek na visini zadatka. Zvuči kao zlatno pravilo izdržljivosti.  No i mi smo ljudi . Od krvi i mesa. - poručila je Ornela na Facebooku.

Njezini obožavatelji su joj poželjeli brz oporavak. - Naravno. Lijepo napisano. Brz oporavak želim. Brz oporavak od srca vam želim. Brz oporavak! Bit će sve dobro! Samo hrabro naprijed. Sve prolazi, i to proći će.....mi žene smo lavice....- napisali su joj u komentarima.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije