Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA RAZLIKA

U show je ušla sa 135 kg! Ova fotka Mirne iz 'Života na vagi' otkriva koliko se stvarno promijenila

Mirna Posavec
Foto: RTL
1/10
14.05.2022.
u 10:30

Ovaj put objavila je novu fotografiju, još jednu od onih na kojoj se vidi njen napredak. Odjevena u sako, usku majicu koju je uvukla u hlače, Posavec je i sama u opisu zaključila da izgleda odlično.

Mirna Posavec, kandidatkinja četvrte sezone emisije ''Život na vagi'', na Instagramu često objavljuje fotografije iz privatnog života na Instagramu. Njen veliki gubitak kilograma i ustrajnost da promijeni svoj život mnogima služi kao inspiracija. Ovaj put objavila je novu fotografiju, još jednu od onih na kojoj se vidi njen napredak.

Odjevena u sako, usku majicu koju je uvukla u hlače, Posavec je i sama u opisu zaključila da izgleda odlično. 
Osim brojnih lajkova dobila je i komentare podrške. 

Mirna je nedavno otkrila kako joj povratak starim navikama nije opcija.

- I samoj sebi se nekad čudim kako sam od osobe koja je uvijek od svega odustajala došla na to da ne odustajem. Mislim da je stvar u tome što ne želim ostati bez svega što sada imam i što mogu, a prije me težina sprječavala. Pokušajte biti karakter, kontrola porcija. Morate paziti što i koliko jedete, za početak tri treninga tjedno, piti dovoljno vode i spavati - otkrila je Mirna.
Inače, krajem listopada prošle godine pala je ispod 75 kilograma. Mirna je na prvom vaganju imala nešto više od 135 kilograma, a do danas je skinula čak 60 kg. Svojim primjernom nastoji potaknuti i druge na promjenu pa tako na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz teretane, a pratiteljima dijeli i savjete vezane za zdravu prehranu.

Krajem prošle godine pohvalila se i da je postala instruktorica fitnessa.    "Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show "Život na vagi", smjer je od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovara mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drukčije se baš i ne može naučiti, nego jednostavno probati, probati i probati. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke", napisala je tada Mirna na Instagramu.

VIDEO Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovom penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije