Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri braka

Novković objasnio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom s kojom ima dva sina

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
17.05.2020.
u 13:49

Boris je u ovo vrijeme pandemije uspio snimiti i novu pjesmu "Moj grad bez ljudi", a u izolaciji je njegova kći Si proslavila prvi rođendan.

Prije nego je počela pandemija koronavirusa Boris Novković sa svojim producentom Hrvojem Prskalom počeo je raditi na novom albumu, ali zbog virusa su morali prekinuti s radom. Kreativni duh Borisa Novkovića ipak nije mirovao u karanteni i on je objavio novu pjesmu "Moj grad bez ljudi" koja je snimljena u nešto drugačijim uvjetima od uobičajenih.

1/6

- Od same pandemije do potresa bilo je psihotično i preplavio me nekakav osjećaj i jednu večer izbacio sam ovu pjesmu. Danas se može snimiti pjesmu online kao da si boravio u nekom studiju. Moj glas je snimljen online preko telefona i sve se online odvijalo, a za spot smo u studio došli samo redatelj i ja i snimili kadrove - ispričao je Boris Novković za RTL Exkluziv. Ispričao je i kako je prije početka pandemije osjećao da će se dogoditi loše stvari. - Kroz jedan autorski rad imam jači senzibilitete za osjetiti neke energije i znao sam da nam nešto slijedi čim sam vidio što se događa u Kini i govorio sam to bliskim ljudima - veli Boris. Njegova kći Si proslavila je svoj prvi rođendan nedavno i zbog posebnih mjera izostala je rođendanska zabava koju su Boris i njegova četvrta supruga Iris planirali za svoju kći.

- Planirali smo veliko slavlje s obzirom da je to kod nas u obitelji tako i sva naša slavlja i rođendani mojih sinova su velike proslave i tada se svi skupimo kod moje bivše supruge. Bio je plan da u našoj velikoj obitelji proslavimo rođendan Si, ali to se nažalost nije dogodilo. - ispričao je pjevača koji dosad nije puno pričao o četvrtoj supruzi i njihovoj kćeri. Tijekom ove karantene neko vrijeme nije vidio sinove 10-godišnji Noa i 7-godišnji Bono, koje je dobio u prijašnjem braku s novinarkom Lucijom Matić i s kojom je ostao u odličnim odnosima i nakon razvoda i objasnio je kako im je to uspjelo.

- Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo onda moraju biti dosljedni u tome, a u tome smo moja bivša supruga i ja uvijek bili dosljedni. u super smo odnosima svi skupa i to bi trebao biti najnormalniji način komuniciranja jer djeca su najbitnija.

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

Ključne riječi

Komentara 7

BH
Bunjevac=Hrvat
15:11 17.05.2020.

Ne kužim.Ako je u toliko dobrim odnosima s bivšom ženom zašto se onda razvodio?Nelogično.

AN
AnkaAnka
16:25 17.05.2020.

Baš me zanima što bi Lucija rekla....

KA
Kana
14:45 17.05.2020.

Kenha bez veze, ako se tako dobro slažu i tako prekrasna žena, a uz to su mu najvažnija djeca, koji se k...toliko puta ženija,jači jd od Tita, možda bude idući predsjednik.😃😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije