Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Dok su mnogi sretni zbog Luke i Ingrid, Nadia objavila agresivnu poruku

Brak na prvu - finale
Foto: RTL
1/8
16.05.2020.
u 12:32

Podsjetimo, Nadia i Luka donijeli su odluku kako žele nastaviti svoju vezu i nakon što se show "Brak na prvu" završi.

Bivša kandidatkinja 'Braka na prvu' koju su eksperti prvo spojili s Lukom Budakom, Nadia Amić na Instagramu je objavila znakovitu poruku, nakon što se saznalo da su nakon showa u vezi završili Ingrid i Luka.

"O mom poštenju pričaju najveće ku****e, o mom intelektu najveće glupače, o mojoj ljepoti najveće nakaze" napisala je Nadia. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Nadia i Luka donijeli su odluku kako žele nastaviti svoju vezu i nakon što se show "Brak na prvu" završi. U razgovoru s prijateljicom Nadia je, prije nego što je donijela odluku da će i dalje biti s Lukom, pričala o svom odnosu s Lukom i izrazila je sumnje u njihovu vezu. – On je simpatičan i drag, pun ljubavi, traži pažnju. U njemu nema ničega iskvarenog i lošeg – govorila je svojoj prijateljici i nastavila:

– To ti je ono, ne mogu s njim, a ne mogu bez njega. Prijateljica ju je upitala je li joj žao zbog nečega i bi li nešto promijenila kad bi mogla. – Žao mi je što sam pred Lukom često bila preozbiljna, iako nisam takva i volim se smijati – rekla je Nadia u emisiji RTL-a. Dodaje kako osjeća da nešto nedostaje u njihovu odnosu, ali nikako ne može zaključiti što je to. – Koji je to ključ, da zaključam ta otvorena vrata, gdje ulazi taj propuh. Nešto fali. Nešto ne štima, ali ne znam što – rekla je Nadia.

 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Kana
23:50 17.05.2020.

Ne štima Nadijin veliki ego, umišljenost u svoju lipotu i svoj izgled, važniji joj je od njenog djeteta.

Avatar MargaretBX92
MargaretBX92
13:33 16.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​Ki︆︅︆︅s︆︅​sto​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije