Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva sata na policiji

Nakon ispitivanja na policiji Severina poslala sljedeću poruku

Foto: Instagram
1/6
16.05.2020.
u 17:33

Severina zbog tajnosti postupka ne smije davati izjave zbog čega je bila na policiji, ali oglasila se jednom porukom.

Severina Kojić jučer je provela dva sata na ispitivanju na policiji zbog prijave koju je protiv nje podnijela ravnateljica osnovne škole "Matija Gubec" Ljiljana Klinger.Navodno je ravnateljica prijavu podnijela zbog događaja koji se odigrao 10. ožujka kada je pjevačica sa suprugom Igorom Kojićem došla po svog sina u školu. Kojiću navodno učiteljice nisu dopustile da preuzme dijete i tada im je Severina rekla da poruče ravnateljici kako ovo što radi nije nimalo u redu te da će se vidjeti na sudu.

Zbog ove izjave, koju je Klinger doživjela kao prijetnju cijeli slučaj odlučila je prijaviti policiji. Severinin PR menadžer Davor Grgin potvrdio nam je da je pjevačica bila na ispitivanju, ali zbog tajnosti postupka ne može ulaziti u detalje. Severina je nakon svih ovih događanja na svom Instagramu poslala sljedeću poruku:

1/12

- Svaka je sreća remek djelo - napisala je pjevačica. Ona je u listopadu na konferenciji za medije koju je održala povodom svoje turneje The Magic Tour u javnosti iznijela teške optužbe na račun Osnovne škole Matije Gupca u Zagrebu. Otkrila je tada kako učiteljice nisu dopustile njezinom suprugu Igoru Kojiću da preuzme njezinog sina kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem. Tvrdila je tada kako su učiteljice zaključale sedmogodišnjaka u školu i tjelesno ga i psihički povrijedile. Rekla je i kako se ravnateljica škole s ocem njezinog sina dogovorila kako dječaka iz škole može preuzeti samo Severina a pjevačica tvrdi da sudski sporazum to dopušta i njezinom suprugu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MM
mmaraci4
17:43 16.05.2020.

Gdje je bila na sudu? Kad je ušla u RH? Kako je ušla i kad u RH? Jesu li ispoštovana sva pravila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije