Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI STRANI MEDIJI

Nova djevojka Brada Pitta je vjenčana za 41 godinu starijeg muškarca!

Foto: Reuters/Instagram
1/15
29.08.2020.
u 13:15

Nakon što je američkim medijima potvrđeno da se glumac Brad Pitt viđa s 29 godina mlađom njemačkom manekenkom Nicolom Poturalski, sada se doznaje o odnosu kojeg 27-godišnjakinja ima s Rolandom Mayom, 41 godinu starijim muškarcem koji joj je - suprug.

Odavno su se svi pitali tko je lijepa brineta s kojom su Brada Pitta vidjeli još prošle godine u studenom na koncertu Kanyea Westa u Los Angelesu, a deset mjeseci poslije svijet saznaje da se radi o Nicoli Poturalski, 27-godišnjoj njemačkoj manekenki koju je prema pisanjima stranih medija, Pitt upoznao prošle godine u kolovozu u jednom berlinskom restoranu koji je u vlasništvu ni više ni manje, njezinog supruga Rolanda Maya.

Par Poturalski-Pitt ovih dana zaputio se na jug Francuske u dvorac kako bi zajedno proveli romantično ljeto ili ono što je od njega ostalo. Međutim, otkriva se malo više o 29 godina mlađoj odabranici 56-godišnjeg glumca zbog čega će uvjerljivo nositi titulu najzanimljivijeg para u svijetu showbiza.

Foto: Instagram screenshot

Naime, Poturalski je i dalje u braku sa 68-godišnjim Rolandom Maryjem s kojim ima sedmogodišnjeg sina Emila, otkriva Daily Mail

- Brad Pitt je Nicole upoznao prošle godine u restoranu Borchardt koji je u vlasništvu njezina supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi već godinama, a Rolanda već odavno poznaje. Nicole mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su krenule iskre među njima - objasnila je Nicolina prijateljica medijima o početku veze novopečenog para otkrivši da je bio u braku nekoliko puta i ima petero djece.

1/6

- Ne zanima ga negativnost ni ljubomora. I dalje su vjenčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak - rekla je još.

Podsjetimo, potvrda o vezi novopečenog para stiže nakon što je 56-godišnji hollywoodski zavodnik viđen u francuskoj zračnoj luci Le Bourget izvan Pariza gdje ga je dočekala Njemica, a izvori za Page Six tvrde da njihovo viđanje traje i uživaju u zajedničkom odmoru te da se par kasnije uputio u glumčev dvorac na jugu Francuske kojeg je kupio sa bivšom partnericom Angelinom Jolie 2011. godine i za njega "iskeširao" čak 67 milijuna dolara.

- Sjeli su na let koji je trajao sat vremena i stigli na jug Francuske- tvrdi sugovornik za strane medije. Pittovo romantično putovanje s Nicole odvija se usred pravne bitke njega i bivše supruge Angeline s kojom se razišao u rujnu 2016. godine. Njihov razvod finaliziran je tek u travnju 2019. godine, ali borba za skrbništvo nad njihovom malodobnom djecom Pax (16), Zaharom (15), Shiloh (14) i 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne još uvijek nemilo traje.

 

Komentara 1

JU
jure11
14:38 29.08.2020.

Ljubezen žensk do denarja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije