Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapustio se

Nekada se Adam hvalio mišićima, a sada pokazao kako doista izgleda u stvarnosti

Foto: Instagram
1/15
26.11.2020.
u 19:32

Kromer je nedavno dobio sina s Gordanom Marelli, a ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama zbog očinskih obveza pomalo se zapustio.

Adam Kromer, sudionik sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', i dalje privlači pažnju svojih pratitelja. Kromer je nedavno dobio sina s Gordanom Marelli, a ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama zbog očinskih obveza pomalo se zapustio.

1/9

- 1 godina vježbanja i dijete vs tjedan dana tko ga šljivi, jednom se živi - napisao je Adam uz kolaž fotografija i dodao kako je zamijenio sunčane naočale za pivo. Na jednoj od njih pozira s isklesanim trbušnjacima, dok se na drugoj fotografiji mišići ni ne naziru od trbuha. - Ma zezaš se - komentirala mu je jedna od iznenađenih pratiteljica na što je Adam odgovorio da se treba malo našaliti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Adam je popularnost koju je stekao zahvaljujući showu odlučio iskoristiti za samopromociju pa već nekoliko mjeseci radi kao fitness trenera. - Želite se bolje osjećati? Želite promijeniti loše životne navike?Trebate nekoga tko će vam sastaviti plan treninga, motivirati vas i pomoći da promijenite život? Ako vam je dosta isprika i odgađanja tipa "nakon Nove godine krećem" pokrenite se sad!  - napisao je nedavno Kromer koji osim s  vježbama svoje pratitelje upoznaje i sa zdravom prehranom. – Neka dan započne dobrim doručkom; zobene pahuljice, tamna čokolada, banana, bademi, sušena brusnica, bobičasto voće – napisao je Adam nedavno uz fotografiju doručka koji je pripremio za sebe i svoju Gordanu zbog koje je napustio svoje selo i obiteljski vinariju te se upustio u nove poslovne izazove vezane za fitness.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije