Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni zajedno

Napokon otkriveno koga ljubi najseksi manekenka na svijetu

Foto: Pixsell kolaž
1/6
09.07.2019.
u 17:07

Trenutačno su se zaustavili u Grčkoj, točnije otoku Mykonosu gdje partijaju i izmjenjuju nježnosti, tamo su ih i uhvatili fotografi.

Bivša Viktorijina anđelica, Adriana Lima viđena je u šetnji s novim dečkom, turskim poduzetnikom Emirom Uyarom.

S njim je prošli tjedan krenula na putovanje po Europi, koje su započeli u romantičnoj Veneciji.

Foto: Profimedia

Trenutačno su se zaustavili u Grčkoj, točnije otoku Mykonosu gdje partijaju i izmjenjuju nježnosti, tamo su ih i uhvatili fotografi. Adriana je na sebi imala lepršavu haljinu plave boje. Emir koji je bio elegantan u bijelom, iz obitelji je koja je u Turskoj ekvivalent Hiltonima.

Imaju brojne luksuzne hotele u kojima često odsjedaju samo ljudi dubljeg džepa, a zanimljivo je da je tijekom jednog partyja kontroverzna glumica Lindsay Lohan uništila sobu. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 250 milijuna dolara.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
master58
17:44 09.07.2019.

gold digger

JE
Jednakost
18:04 09.07.2019.

Ona doista misli da se moze usteciti sa Balkancem ili Turcinom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije