Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Na vaganju kandidate očekuju brojna iznenađenja

Foto: RTL
1/3
27.04.2017.
u 13:48

Unatoč odličnim rezultatima troje kandidata naći će se ispod žute linije i jedan od njih nakon eliminacije morat će napustiti kuću.

Pred kandidatima 'Života na vagi' je još jedan Veliki izazov. Po samom dolasku u  Aquapark Adamovec Gabi će strahovati od izazova i nadati se da neće biti ronjenja, dok Krolo smatra kako je pobjeda jako važna jer bi mu osvojen imunitet uz taktiziranje garantirao prolazak u finalni tjedan.

Kandidate čeka težak zadatak Velikog izazova - moraju zaroniti po loptice na dnu bazena i donijeti ih u kutije označene njihovim bojama. Za ovaj izazov imaju 15 minuta, a pobjednik je onaj tko sakupi najviše loptica.

Hoće li Gabi uspjeti ponovno savladati samu sebe, tko će se nagutati vode, a tko će na kraju odnijeti ovu važnu pobjedu gledatelji će saznati večeras.

Unatoč dobrom raspoloženju u kući slijedi vaganje, a kuću nitko ne želi napustiti. Unatoč tome što već odlično izgleda, Ana se boji da će napustiti show jer gubi najmanje kilograma. Na današnjem vaganju kandidate očekuju mnoga iznenađenja, a gledatelji će saznati hoće li taktičarski dvojac, koji se prije vaganja napio vode, uspjeti završiti u minusu s kilama.

Unatoč odličnim rezultatima troje kandidata naći će se ispod žute linije i jedan od njih nakon eliminacije morat će napustiti kuću.

Ovo su zadnje eliminacije jer ih na posljednja dva vaganja očekuje crvena linija, koja osobu s najlošijim postotkom direktno izbacuje iz igre. Tko ostaje u finalnom tjednu gledatelji će saznati večeras na RTL-u.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije