Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Meghan emotivnom posvetom čestitala Harryju rođendan

Foto: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.09.2019.
u 08:48

- Tvoja predanost stvarima do kojih ti je iskreno stalo nadahnjuje me svakog dana iznova. Najbolji si suprug i divan tata našem sinu. Volimo te. Sretan ti rođendan! -  napisala je Meghan na Instagramu uz fotografiju.

Britanski princ Harry navršio je u nedjelju 35 godina, a kraljevska obitelj uputila mu je čestitke i preko društvenih mreža.

Supruga vojvode od Sussexa Meghan Markle objavila je novu crno-bijelu fotografiju njih dvoje s četveromjesečnim sinom Archiejem Harrisonom Mountbatten-Windsorom snimljenu na dan njegova krštenja u srpnju.

- Tvoja predanost stvarima do kojih ti je iskreno stalo nadahnjuje me svakog dana iznova. Najbolji si suprug i divan tata našem sinu. Volimo te. Sretan ti rođendan! -  napisala je Meghan na Instagramu uz fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Sussex family photo from Archie’s Christening! Love this shot taken by @chrisallertonphoto! ✨

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Nitko iz medija ni iz javnog života nije bio pozvan na rođendansku proslavu u Windsoru i samo su dvije fotografije službeno objavljene.

Clarence House, službena rezidencija princa Charlesa i Camille objavio je na Twitteru fotografije Harryja u društvu njegova starijeg brata, princa Williama i Charlesa.

 

- Sretan rođendan vojvodi od Sussexa koji danas puni 35 godina! - piše u objavi.

Harry i Meghan će potkraj mjeseca posjetiti Južnoafričku Republiku, Angolu i Malavi u Africi.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
08:50 16.09.2019.

Zar se ne viđaju, pa mu mora pisati? Bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije