Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZAO JE

Marko Grubnić pohvalio se još jednim luksuznim modnim detaljem koji je platio više od 10.000 kuna

Foto: Instagram screenshot
1/13
22.05.2021.
u 09:00

Fotku nove torbe objavio je na Instagram Storyju, a još jedan njihov popularni model već posjeduje.

Stilist Marko Grubnić na Instagramu se pohvalio da opet ima novu torbu. Riječ je o modelu Mini Jodie, trenutačno iznimno popularnog brenda Bottega Veneta, koji se na njihovim stranicama može nabaviti za nešto više od 10 tisuća kuna. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Fotku nove torbe objavio je na Instagram Storyju, a još jedan njihov popularni model već posjeduje.

Podsjetimo, stilist gotovo svakodnevno "prošeta" po novi skupi odjevni predmet ili modni dodatak, a nedavno se pohvalio novom bijelom skupocjenom torbicom koja je zaludila svijet. Zbog toga su pratitelji odmah prepoznali da se radi o brendu Bottega Veneta. Torbica s debelim lancem napravljena je od janjeće kože i postala je pravi hit proljeća, ali i među Grubnićevim pratiteljicama koje su mu ostavljale komplimente ispod posljednjih fotografija s njomOriginal Bottega Veneta "The Chain Cassette leather shoulder bag" košta čak 3200 eura, što je nešto više od 24 tisuće kuna.

Ovaj model dolazi u raznim bojama, a svoju u zelenoj boji pokazala je nedavno i Ella Dvornik na Instagramu.  "Ajme... kad Vam dojadi ova torba... preporučujem se bestidno", "Predivna torba", "Rođen si sa stilom, to ti je srednje ime", "Uvijek lijepo obučen i predivan", "To je taman onaj milijun od jutros", pisali su mu pratitelji. Posljednji komentar odnosi se na nedavnu Markovu objavu kada se obratio hejterima. "Jer dok vi vrijeđate, razbijate glave i tastaturu otkud meni pare, i kako i zašto, ja sam za to vrijeme okrenuo još milijun... I što ćete sad?", kazao je među ostalim. Inače, Marko je veliki ljubitelj ovog modnog dodatka pa tako posjeduje i Hermes Birkin za koju postoji impresivna lista čekanja, a Grubnić je svoju kupio krajem 2018. 

Marko puno pažnje pridaje svojim modnim kombinacijama, a nedavno nam je otkrio i kojih se pravila drži kada je u u pitanju kupovina odjeće.

- Nikada ne kupujem ciljano odjeću. Uvijek stihijski kada mi se nešto svidi. Hvala dragom Bogu, imam sve što mi treba tako da volim kupovati odjeću koja nadopunjuje ili oplemenjuje na neki način moju postojeću. A osnovno pravilo mi je da to što kupujem bude kvalitetno, a iako je moj stil dosta naglašen, bar kada je riječ o muškoj modi, ipak biram classy komade. Volim, kada već dajem novac, da to nije isključivo sezonski trendy komad, već da mi služi nekoliko sezona - rekao nam je. Prošle godine se zaručio i planirao je vjenčanje ali je zbog pandemije odgodio te planove.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar NoKoment
NoKoment
09:26 22.05.2021.

Jeli ovo onaj sto je dobio pomoć od države kad je covid krenuo??

TE
Tena1987
10:52 22.05.2021.

Cvaljavi, nek si ti pokupio socijalnu pomoc kad je trebalo, a sad objavljujes torbice od 10 000 kn. Amebo!

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
09:17 22.05.2021.

Nisam znao da se guzica tako dobro plaća... Idem i ja par puta, kriza je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije