Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TAJNOSTI

Borba za život Salme Hayek (54), glumicu preklinjali da ostane u bolnici: 'Radije bih umrla kod kuće'

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/8
20.05.2021.
u 15:08

Glumica Salma Hayek u novom intervjuu za Variety progovorila je o borbi za zdravlje tijekom prošle godine.

Iako na društvenim mrežama nije dala do znanja da se bori za život, glumica Salma Hayek (54) proživljavala je pravu dramu nakon zaraze koronavirusom. Naime, u novom intervjuu za Variety otkrila je kako čitavu 2020. provela oporavljajući se od covida.

- Doktor me preklinjao da ostanem u bolnici jer sam bila jako loše. Zahvalila sam mu se i rekla: "Radije bih umrla kod kuće" - kaže zvijezda koja je provela sedam tjedana izolirajući se u sobi u stanu u Londonu kojeg dijeli sa suprugom, francuskim milijarderom François-Henri Pinaultom i njihovom 13-godišnjom kćerkom Valentinom.

Tijekom borbe primala je i kisik, a otkrila je i kako se još uvijek nije u potpunosti oporavila jer njezine razine energije nisu kao prije. U travnju se vratila glumi te se pridružila ekipi na setu filma "House of Gucci", snimanog u Italiji. Tamo je preuzela ulogu Pine Auriemme, vidovnjakinje koja je pomogla udovici Maurizija Guccija, Patriziji Reggiani, u organizaciji ubojstva talijanskog poduzetnika i šefa modne kuće Gucci.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Inače, glumica je nedavno progovorila i o neugodnom iskustvu s početka holivudske karijere. Iako je prve uloge ostvarila u meksičkim sapunicama krajem 80-ih godina vrata Hollywooda otvorila joj je uloga u filmu 'Desperado' redatelja Roberta Rodrigueza u kojem je glumila partnericu Antonija Banderasa. Salma je tijekom gostovanja u podcastu “Dax Shepard’s Armchair Expert” otkrila kako je izgledalo snimanje intimnih scena i priznala da je na snimanju osjećala strašnu nelagodu.

- Bila sam potpuno prestravljena! Počela sam neutješno plakati na setu, bilo me strah, mislila sam da ja to neću moći. Zapravo sam se najviše bojala Antonija. On je ustvari bio jako drag, ali plašila me ta njegova sloboda. Njemu su te scene seksa bile ništa, a ja sam jecala.

Foto: reuters

Redatelj Robert Rodriguez i on bili su nevjerojatni. Ni na što me nisu prisiljavali, nisu vršili pritisak na mene. Bili su svjesni da je meni to traumatično iskustvo pa su me čak pokušali i nasmijati. Sjećam se da nisam ispuštala ručnik kojim sam bila pokrivena iz ruku, ali nekako smo ipak i to snimili - prisjetila se Hayek koja je danas u odličnim odnosima s Banderasom.

Za kraj je zaključila kako cijela ova priča danas možda zvuči pomalo smiješno, no da je ženama u takvim situacijama puno teže. - Stalno sam razmišljala o svom ocu i bratu, pitala se hoće li oni to vidjeti, hoće li ih drugi ljudi zadirkivati zbog mene... Muški glumci se s tim ne moraju nositi. Njihovi očevi vjerojatno su samo ponosni što im sin glumi macho tipa u krevetu - zaključila je tada slavna glumica.

VIDEO Hrvati protestiraju zbog Albininog ispadanja s Eurosonga

 

 

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
19:37 20.05.2021.

čuj sram ju banderasa,al nije muža za čije perje se udala,najbolji je za u polje vrane plašit

DU
Deleted user
23:48 20.05.2021.

Pametna. Zbrisala od doktora. Vidjela je da ne zna što čini, što je glavni sindrom COVID19 sage. Da doktori i farmaceuti ne znaju što čine.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:06 21.05.2021.

Može li gluplje. Mali tekst puno laži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije