Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijali sve

Maja se Marku žalila i spominjala tužbu, Marko: 'Namrštio bih se jače, ali ne mogu zbog botoksa'

Foto: Instagram
1/7
19.10.2020.
u 20:00

Maja je u snimkama na Instagramu iz backstagea pokazala što oni rade dok su kandidati na pozornici pa su fanovi tako vidjeli da se Maja Marku požalila na kolegu Franu Ridjana.

Pjevačica Maja Šuput u showu Tvoje lice zvuči poznato okušala se kao voditeljica, a za njezine stylinge iz nedjelje u nedjelju brine isključivo njezin dugogodišnji prijatelj i stilist Marko Grubnić, koji u showu odijeva i Nives Celzijus i Indiru Levak. 

Maja je u snimkama na Instagramu iz backstagea pokazala što oni rade dok su kandidati na pozornici pa su fanovi tako vidjeli da se Maja Marku požalila na kolegu Franu Ridjana. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Non stop me čovjek navlači okolo, ne mogu tako raditi, je l' ima neko udruženje voditelja da tužim? Non stop me navlači čovjek, stalno me navlači, Marko", govorila je Maja obračajući se Marku, a Marko je svojim odgovorom sve nasmijao.

"Namrštio bih se ja jače, ali ne mogu zbog botoksa", rekao je i okrenuo se prema kameri.

Foto: FIBA/Screenshot

 

Komentara 4

AD
adler77
06:17 20.10.2020.

Mozda je frano otac bebe🤔🤪

VE
Vepartapir
21:19 19.10.2020.

Pa ovo je urnebesno... Hvala vam sto ste podijelili to sa nama obicnim smrtnicima. Mojoj sreci sada nema kraja!!!!

HR
Hrabraja
23:50 19.10.2020.

Pa kako ih oblači i trebale bi ga tužiti. Hahhhaha ona crvena haljina i perika su vrh, kao da ju je Trump oblačio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije