Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprah show

M. Douglas ljutit što su problemi njegove supruge izašli u javnost

michael douglas
pixsell
25.04.2011.
u 09:43

Glumac koji je izliječio uznapredovali tumor na grlu gostovao je kod Oprah i priznao kako mu nije nimalo drago što su psihički problemi njegove supruge Catherine procurili u javnost.

Tek što je nakon mukotrpnih terapija izliječio uznapredovali  rak grla 65-odišnji Michael Douglas morao se suočiti s novom bolešću u svojoj obitelji, bipolarnim poremećajem svoje supruge Catherine Zeta Jones.

- Nisam nimalo oduševljen što je ta informacija dospjela u javnost. Catherine je bila prisiljena dati izjavu kad je priča izašla na naslovnici jedog magazina. Jako sam ponosan na nju što je potražila pomoć i ozbiljno shvatila svoje probleme. Tako je to u našoj obitelji, malo smo gore, malo smo dole, priznao je slavni glumac koji je tijekom intervjua izgledao vrlo umorno.

- Sin mi je u zatvoru, bivša supruga me tuži zbog novca, a ja imam rak, objasnio je Douglas razloge svoje potištenosti.

Komentara 1

LI
lietuva
10:26 25.04.2011.

\"malo smo gore, malo smo dole\". Mislim ono, fakat kužiš ono, super je da ste purgeri, kužiš ono, ali književno je \"dolje\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije