Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki gubitak

Lucija Lugomer: Prije točno 15 godina doživjela sam najveću traumu

Lucija Lugomer
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/6
18.10.2018.
u 11:59

Plus size manekenka ispričala je svojim pratiteljicama na Instagramu kako je prije 15 godina ostala bez majke koja je izgubila bitku s rakom dojke i želi svima poručiti koliko je važno ići na preglede.

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke i brojne poznate osobe tijekom ovog mjeseca upozoravaju koliko su važni mamografski pregledi. 

O iskustvu s rakom dojke u obitelji na Instagram profilu je pričala i plus size model Lucija Lugomer. Prije 15 godina Luciji je preminula mama nakon što je izgubila bitku s rakom dojke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[ DANAS SU IZASLI CLANCI ‘’LUCIJA LUGOMER VISE NIJE PLUS SIZE’’] Prije tocno 15. godina ostala sam bez svoje majke jer nije dosla na vrijeme u Institut. Prije tocno 15. godina imala sam 11. godina. Prije tocno 15. godina dozivjela sam najvecu traumu svoga zivota. Prije tocno 15. godina zivim s tom traumom i dan danas. Prije tocno 15. godina moj otac postao je samohrani otac u svega 3. mjeseca. To se ne nauci - to se prezivi!!! Prije tocno 15. godina izgubila sam svoju zaigranost i djetinjstvo preko jedne noci. Prije 15. godina je bilo prije 15. godina. I nitko nam ju ne moze vratiti. I nitko mi ju ne moze vratiti. Niti na sekundu. Ne zelim zivjeti u ideji da mozda tako nije trebalo biti da smo saznali na vrijeme ili dosli u bolnicu na vrijeme - biram zivot u kojem zelim znati vise i u kojem mogu napraviti vise! 💞 Molim te, uzmi minutu, ispipaj te cicke i pokazi zivotu da si jaca i od same sebe. MISLITE NA SEBE. CUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE. NJEGUJTE SE. BORITE SE. VOLITE SE. !!!!! VAZNO JE !!!! • Exactly 15 years ago, my Mother passed away because she did not visit the tumor institute on time. Exactly 15 years ago i was 11 years old. Exactly 15 years ago, i went through the worst trauma of my life. For 15 years, i have been living with that exact trauma. Exactly 15 years ago, my father became a single parent in just 3 months time. You cant learn that, you survive it. Exactly 15 years ago, i lost my playfulness and childhood. Exactly 15 years ago, was 15 years ago. Noone can bring her back to us. Noone can bring her back to me. Not even for a moment. Please take a minute, touch your breast and show your life that youre even stronger than yourself. THINK ABOUT YOURSELF. TAKE CARE OF YOUR HEALTH! FIGHT!! LOVE YOURSELF!!! !!! ITS IMPORTANT !!! #breastcancer #breastcancercare #minutazamene #rakdojke #instalove #votd #potd #strong #together #pinkribbon #pinkribbontattoo #love #selfawareness #breastcancersurvivors

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

- Prije točno 15. godina ostala sam bez svoje majke jer nije došla na vrijeme u Institut. Prije točno 15. godina imala sam 11. godina.  Prije točno 15. godina doživjela sam najveću traumu svoga života. Prije točno 15. godina živim s tom traumom i dan danas. Prije točno 15. godina moj  otac postao je samohrani otac u svega 3. mjeseca. To se ne nauči - to se preživi!!! Prije točno 15. godina izgubila sam svoju zaigranost i djetinjstvo preko jedne noći. Prije 15. godina je bilo prije 15. godina.  I nitko nam ju ne može vratiti. I nitko mi ju ne može vratiti.  Niti na sekundu. Ne želim živjeti u ideji da možda tako nije trebalo biti da smo saznali na vrijeme ili došli u bolnicu na vrijeme - biram život u kojem želim znati  više i u kojem mogu napraviti više!  napisala je Lucija i još poručila:

- Molim te, uzmi minutu, ispipajte cicke i pokaži životu da si jača i od same sebe.  MISLITE NA SEBE. ČUVAJTEE SVOJE ZDRAVLJE.  NJEGUJTE SE.  BORITE SE.  VOLITE SE. !!!!!VAŽNOO JE !!!! - poručila je Lucija svojim pratiteljicama na društvenoj mreži Instagram.

Komentara 2

VO
vorda400
12:54 18.10.2018.

A ja mislio da je došla u pekaru i da je doživjela traumu kad su joj rekli da više nema bureka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije