Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u vegasu

Ljepotica iz 'Spasilačke službe' u 48. godini i dalje privlači seksepilom

Foto: Profimedia
1/6
19.10.2019.
u 22:37

Carmen Electra proslavila se ulogom Lani McKenzie, a sada se pohvalila kako tulumari u Las Vegasu.

Proslavila se pozirajući za Playboy, a kasnije je Carmen Electra dodatnu popularnost stekla zahvaljujući ulozi Lani McKenzie u seriji "Spasilačka služba".

Ova 47-godišnja glumica koja je karijeru počela kao pjevačica, prošle godine je opet pozirala gola i obožavateljima je pokazala da i u petom desetljeću i dalje ima manekensku figuru. Trenutno se odlično zabavlja u Las Vegasu gdje je snimljena u kostimu mačke u kojem njezin seksepil dolazi do punog izražaja.

Osim po ulozi u kultnoj "Spasilačkoj službi" glumica je pažnju javnosti privlačila i burnim ljubavnim vezama.  Svima je poznata njezin kratki brak s košarkašem Dennisom Rodmanom s kojim se udala u Las Vegasu, a devet dana kasnije su poništili brak. Poslije je bila u braku s Daveom Navarrom s kojim je snimila i reality show.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quoting the gorgeous @melissagorga “Don’t be a trick be a treat” #repost ❤️

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

 

Rastali su se nakon tri godine braka, a glumica je  nakon Davea ljubila  Roba Pattersona kojeg je ostavila jer ju je varao. Poslije Roba neko vrijeme je bila sa Simonom Cowellom i sada je već duže vrijeme solo.

Komentara 4

BA
BakaMraz
02:01 20.10.2019.

A gdje je slika na kojoj je gola?

DU
Duslikr
23:05 19.10.2019.

Što je slijedeće? Baka od 73 i dalje pršti od seksipila?

DU
Deleted user
22:51 19.10.2019.

Čim sam vidio Elektru, zviznula me struja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije