Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Skoknuo na plivanje'

Kralj plaže David Hasselhoff pohvalio se kako uživa na našoj obali

Foto: Instagram
1/6
13.06.2019.
u 15:58

Glumac je sudjelovao u autorelija Gumball 3000 u sklopu kojeg je uz Hrvatsku posjetio i Crnu Goru, Albaniju i Grčku.

Zvijezda nekada popularne serije 'Spasilačka služba' glumac David Hasselhoff otkrio je ljepotu naše obale i na društvenim mrežama se pohvalio kako uživa.

- Skoknuo sam na plivanje u Hrvatsku – napisao je glumac na Instagramu i objavio fotografiju na kojoj pozira u plićaku. Obožavatelji su mu poželjeli ugodan boravak u Hrvatskoj i većina se složila kako je Hrvatska predivna i dali su mu prijedloge sto bi trebao posjetiti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WENT FOR A SWIM IN Croatia!! Awesome

Objavu dijeli David Hasselhoff (@davidhasselhoff)

 

Međutim, Hasselhoff se nije dugo zadržao u našim krajevima već je produžio za Grčku, točnije otišao je na Mikonos. 

Posjetio je i Crnu Goru i Albaniju i sve to kao dio autorelija Gumball 3000 u kojem je sudjelovao. Glumac kojeg je proslavila uloga Mitcha u seriji 'Spasilačka služba' i kojeg su zbog te uloge zvali kraljem plaže, dugo vremena je imao ozbiljnih problema s alkoholom, a sada se smirio i sreću pronašao uz 28 godina mlađu suprugu Haley Roberts. 

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
17:31 13.06.2019.

uzivaj mitch

MM
Marko_Maras
17:21 13.06.2019.

Zna li netko gdje je to točno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije