Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari se nižu

Lana objavila novi video: Pokazala lice bez šminke, skoro se rasplakala

Foto: Instagram screenshot
1/7
06.08.2020.
u 16:51

Pokrenula je kampanju #StvarnaJa, kojoj se priključilo već nekoliko desetina žena. Lana je sada, ako bi se svima zahvalila objavila novi video.

Pjevačica Lana Jurčević prije nekoliko dana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da ima celulit, a uz nju i vide u kojem je pobrojala sve svoje nesavršenosti. Pokrenula je kampanju #StvarnaJa, kojoj se priključilo već nekoliko desetina žena. Lana je sada, ako bi se svima zahvalila objavila novi video. 

U širokoj majici, nenašminkana skoro se rasplakala govoreći o svom poslu. 

"Još mi nije jasno što se od jučer dogodilo... Osim takve ljepote i zahvalnosti što imam ovu poziciju i ovu mogućnost da na ovaj način pričam s vama i pomičemo kamenčić po kamenčić. Preko 50 tisuća vas je glasalo na mom Storyju da želi da napravim video na ovu temu, i evo ga. Ja sam vam emotivka. Sorry što se raspekmezim kad su ovakve situacije" rekla je Jurčević i dodala:

"Ovo sam stvarna ja. Ajme meni, moram se pofarbati, moram se počešljati, moram se malo srediti. Rekla sam - ne, sada ću snimiti ovaj video točno tako kako je". Priznala je i da ju je posao izvukao iz mnogih teških situacija.
Pratitelji su joj ostavili gomilu pozitivnih komentara, jer se mnogima svidjelo što je pokrenula, ali i što je skupila hrabrosti pokazati kako izgleda bez šminke i aplikacija za uređivanje. 

"Ti si Lana toliko divna da jednostavno tvoja duša i oči pričaju umjesto tebe", "Bravo za iskrenost", "Bravo Lana", "Divna si", pisali su joj.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije