Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
covid pozitivna

Lana Klingor Mihić otkrila da su ona i kći zaražene: 'Čuvajte se ljudi, mi smo se sve do sada dosta dobro držale'

Foto: Instagram
1/5
05.01.2022.
u 16:55

- Valjda smo morale pobrat COVID, kad tad za sve nas je samo pitanje vremena. Dosta dobro smo se držale, pa eto i unatoč 2 doze cjepiva - započela je Lana svoju objavu.

PR stručnjakinja, poznata i kao bivša pjevačica popularne grupe ET, Lana Klingor Mihić (41) svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila da su ona i njezina kći Marla zaražene koronavirusom. 

- Valjda smo morale pobrat COVID, kad tad za sve nas je samo pitanje vremena. Dosta dobro smo se držale, pa eto i unatoč 2 doze cjepiva - započela je Lana svoju objavu. 

- Ovo moje malo čudo je bilo presretno što je i ona pozitivna, samo da može biti uz mamu. I tako nas dvije ležimo, mazimo se, pričamo, skidamo temperaturu i imamo najbolji Room servise - @antemihic - našalila se PR stručnjakinja. 

Dodala je i da ju najviše zabavlja ponašanje kćeri Mike koja im je uz Antu i stariju sestru Kiaru najveća podrška. - Najsmješnija u cijeloj ovoj priči je Mika, koja tu i tamo uđe u sobu (da pita jel hoćemo šećera na šipak) Al uđe ko da imamo kugu 🤣 Čuvajte se ljudi! 🙏🏼 - zaključila je Klingor Mihić za kraj. 

Foto: Instagram

Ispod objave odmah su se zaredali komentari pratitelja koji su im poželjele brzo ozdravljenje. "Ozdravite brzo cure", poručila im je voditeljica Josipa Pavičić, dok su im dizajnerica Ljupka Gojić Mikić i Matea Ibanez, supruga nogometaša Luisa Ibaneza, u komentarima ostavile emotikone srca. 

Inače, Lana je već osam godina u braku s Antom Mihićem kojeg je upoznala na jednoj hokejaškoj utakmici Medveščaka za koju je on radio PR, a u jednom od intervjua otkrila je i čime ju je Ante osvojio. 

– Smatram da nema toga što ne mogu, ja sam u stanju sama nosit ormar s trećeg kata ako to odlučim, imam svoje ja i nisam tip žene kojom se može upravljati i svakako nisam tip žene koju će muž postaviti na svoje mjesto, a ona tu treba ostati. Nisam tražila superiornog muškarca koji će skrbiti o meni. Tražila sam ravnopravnog partnera u svemu, a takvih je malo. A to pak mogu samo jaki i stabilni muškarci. Upravo takvog sam pronašla u svom mužu – objasnila nam je Lana.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 24

LE
LeonardoGoldman
18:51 05.01.2022.

U zadnje vrijeme čitam kako su novi slucajevi korone samo kod cijepljenih!? Sto je s umrlima?

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
17:34 05.01.2022.

Pa svakom normalnom covjeku je jasno da cijepljenje ne funktionira a protiv Omicrona nikako. Doduse, tesko je priznat gresku, razumijem ja to. Ali ipak, sa lazi se ne moze vjecno zivjeti.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:30 05.01.2022.

A što je s Majom? Je li ona OK? Brinemo. Već dan i pol nema ni Elle ni njezine majke. Da nemaju gripu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije