Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna objava

Slavlje u obitelji Franke i Ćorluke: 'Ti si sunce mog života, zato ću uvijek ostati tu'

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/10
05.01.2022.
u 16:01

Pjevačica Franka Batelić (29) podijelila je video sinčića Viktora koji danas slavi drugi rođendan, a uz objavu je napisala i emotivnu poruku.

Pjevačica Franka Batelić (29) podijelila je video sinčića Viktora koji danas slavi drugi rođendan, a uz objavu je napisala i emotivnu poruku.

-Sretan drugi rođendan živote moj. Kako toliko ljubavi može biti u tebi? Ti si sunce mog života, zato ću uvijek ostati tu- napisala je pjevačica uz snimku na kojoj Viktor živahno svira glasovir, a ubrzo su se nanizale brojne čestitke pratitelja.

"Sretan rođendan najslađem muzičaru", "Sretan rođendan", "Sreća najveća", "Sretan drugi Viki", "Slatkiš, na mamicu svira klavir", "Neka nastavi biti ovako smiješan i presladak", "Ajme, kada prije?", "Kakav virtuoz, sretan rođendan", "Sve najbolje" , samo je dio komentara. 

Franka je nedavno gostovala u emisiji "Ami G show", voditelja Ognjena Amidžića na televiziji Pink, a raspričala se o suprugu Vedranu Ćorluki (35). Voditelj ju je pitao tko su bolji frajeri, Hrvati ili Srbi, na što je spremno odgovorila.

-Moj suprug je Bosanac, tako da Bosanci- kroz smijeh je odgovorila pjevačica, a na pitanje je li se bolje udati za nogometaša ili trenera odgovorila je:

-Jako dobro pitanje! Ja sam prošla i jednu i drugu fazu. Sada je super jer je doma, ali zapravo je bilo i odlično kada je bio u Moskvi jer sam češće putovala. Igrao je u Lokomotivu, a sada je pomoćnik naše reprezentacije. Tako da, sada je super, više nisam sama s malim, a napokon imam i supruga.

Podsjetimo, Franka se za nogometaša Vedrana Ćorluku udala u ljeto 2018. godine, a to je a to je u jeku Svjetskog prvenstva i njezinog nastupa na Eurosongu brzo postala svadba godine. 

Odluku da o braku ne priča javno gotovo nikad donijela je sa svojim suprugom. I Ćorluka i Franka složni su u odluci da intimu čuvaju u četiri zida. --To je naša zajednička odluka i nešto što mene stvarno održava normalnima. Poludjela bih da moram dijeliti neke stvari s javnosti, pogotovo što se tiče mog sina, Vedrana i obitelji - to je nešto što volim držati za sebe, to je nešto naše- ispričala je Franka.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže   

 

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:35 05.01.2022.

To je toliko lijepo da smo se svi rasplakali, pa moramo brzo u wc. Dražesno. Sinčić slavi drugi rođendan! Prekrasno. Tko to ne bi objavio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije