Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi pomoći

Lana Jurčević: Cijelu noć nisam spavala, na ovu temu sam jako osjetljiva

Foto: Instagram
1/7
09.12.2020.
u 19:59

Postoje oni azili koji dobivaju itekako dobre novce iz proračuna, a postoje i oni mali koji se bora, kojima je pomoć dobrodošla, rekla je pjevačica u videu na temu azila Dumovec.

Bivši i sadašnji djelatnici azila Dumovec iznijeli su teške optužbe na račun ljudi koji ga vode optuživši ih za zlostavljanje i zanemarivanje životinja. Nakon objave članka u Jutarnjem listu mnoge poznate osobe oglasile su se o ovoj temi, a među njima je bila i Lana Jurčević koju je jako potreslo stanje u kojem se, prema riječima zaposlenika, nalaze životinje u ovom azilu.

- Cijelu noć nisam spavala zato što su mi dolazile vaše poruke. Ne znam jeste li vidjeli cijelu priču vezanu uz Dumovec. Ako sam na nešto osjetljiva, osjetljiva sam na životinje i malu djecu. Možda sam odspavala dva sata sinoć. Uspjela sam si cijeli dan razmontirati, fulala sam i snimanje, spremila sam se za snimanje da bih na vratima shvatila da nisam samo fulala dan, već i cijeli tjedan za snimanje - rekla je Lana Jurčević na početku videa koji je objavila na Instagram storyju. Dodala je kako nije volontirala u spomenutom azilu ali je bila tamo i sigurna je kako neke od izrečenih stvari od strane zaposlenika jesu istina.

- Nadam se da će ovo biti jedna dobra prilika da se svari raščiste, da se počne voditi puno bolja evidencija i kontrola općenito nad svim jadnim i nemoćnim bićima - kazala je pjevačica i dodala kako je jako osjetljiva kada su životinje i djeca u pitanju i rekla je kako je jedna od njezinih želja, a koju je ove godine podijelila i sa svojim prijateljima je da otvori svoj azil za životinje.

- Postoje oni azili koji dobivaju itekako dobre novce iz proračuna, a postoje i oni mali koji se bora, kojima je pomoć dobrodošla... Ove godine ćemo sigurno nekome donirati, a na druge staze ćemo vidjeti - rekla je.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
DeepState
20:28 09.12.2020.

nije joj smetao sin privatizacijskog tajkuna

MO
montello
20:41 09.12.2020.

nitko ne voli da zivotinje pate.

DE
DeGogi
20:26 09.12.2020.

Sorry, samo sam gledao slike l. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije