Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi par

Dodo i Ana iz 'Života na vagi' potvrdili da su u vezi: 'Da je više cura poput nje, svijet bi bio puno ljepši'

Foto: Instagram
1/12
08.12.2020.
u 08:16

Ana je objavila zajedničku fotografiju te kratko citirala stihove domaće grupe 'Latino': "Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve". Komentare su preplavile čestitke, a Ana je još dodala da je Dodo 'njezin svijet'.

Nakon što su mnogi obožavatelji showa ''Život na vagi'' u komentarima potaknuli sumnje da su Ana Žderić i Dominik Kračun u vezi, oni su to odlučili i potvrditi. 

Ana je objavila zajedničku fotografiju te kratko citirala stihove domaće grupe 'Latino': "Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve". Komentare su preplavile čestitke, a Ana je još dodala da je Dodo ''njezin svijet''. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Zajedničku fotku objavio je i Kračun koji je objasnio točno zašto se u Anu zaljubio.

"Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju vratila mi se vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana bila mi je najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potrebna da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje, svijet bi bio puno ljepši."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Županjac Dominik Kračun Dodo (23) objavio je na Instagramu fotografiju s ovogodišnjeg finala, a Ana Žderić (23), natjecateljica iz prošle sezone, ostavila mu je dva zaljubljena emotikona.

– Preočiti ste, napisao im je trener Edin Edo Mehmedović, a Ana mu je na to odgovorila: "Misliš"? Nakon toga uslijedili su komentari Dodinih pratitelja koji su napisali kako misle da su njih dvoje u vezi. Dan prije finala ovogodišnjeg showa Ana je na Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj se drži za ruku s tajnovitim muškarcem.  – Nikome ni riječ, napisala je ispod te fotografije Ana.  Dominik je u "Život na vagi" ušao sa 162,6 kilograma, a nakon tri mjeseca u izolaciji i dva mjeseca boravka kod kuće, izgubio je čak 67,8 kilograma, odnosno 41,7 posto tjelesne mase.

Višak kilograma stvarao mi je razne probleme, a ponajviše to da nemam djevojku. No, s gubljenjem kilograma povećalo mi se samopouzdanje i moram vam priznati da, čim sam izašao iz kuće, našao sam pravu ljubav koju sam tražio do sada i jako sam sretan zbog toga, kazao je Dodo za RTL nakon izlaska iz showa. Ana Žderić bila je jedna od najmlađih natjecateljica u "Životu na vagi". U RTL-ovu showu izgubila je više od 36 kilograma. U show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla je sa 103,3 kilograma. Nakon izlaska nastavila je sa zdravom prehranom, a pratitelje na Instagramu iznenadila je transformacijom jer danas izgleda sasvim drukčije. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
14:47 08.12.2020.

Mike i Molly

DU
Deleted user
09:22 08.12.2020.

Mislim da si dobro pašu, u svakom slučaju nitko ne može reći da nemaju sličan "CV"...mogli bi i uspjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije