Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli modu

Djevojka našeg reprezentativca pozirala u čizmama od 10.000 kn

Foto: Instagram
1/14
08.12.2020.
u 09:20

Kao i sve modne zaljubljenice prati trendove, a njezin modni odabir oduševljava njezine pratitelje i obožavatelje.

Pravnica Adriana Đurđević, koja je u vezi s našim reprezentativcem Dujem Ćaletom-Carom gotovo svakodnevno objavljuje svoje modne kombinacije na društvenim mrežama. Kao i sve modne zaljubljenice prati trendove, a njezin modni odabir oduševljava njezine pratitelje i obožavatelje. 

Đurđević je tako sada objavila fotografiju na kojoj je odjevena u bijelu jaknu dok jojj je na glavi bijeli šešir, a cijelu kombinaciju je upotpunila megapopularnim kaubojskim čizmama. 

Riječ je o čizmama brenda Fendi, što se vidi i po njihovom prepoznatljivom logotipu koji je apliciran po njima. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U čizme su se jako zaljubile brojne žene, koje su za njih bile spremne izdvojiti 1350 eura ili nešto više od 10 tisuća kuna. Rasprodane su u cijelom svijetu, a Đurđević je ipak uspjela osigurati jedan par za sebe. 
Podsjetimo, Duje igra trenutno za nogometni klub Olympique de Marseille i većinu godine i Adriana je s njim u Marseilleu gdje je u zadnje vrijeme snimljena i većina njezinih fotografija na društvenim mrežama koje izgledaju kao da su snimljene za naslovnice modnih magazina. 

Ključne riječi

Komentara 15

5S
505.scrtom
10:09 08.12.2020.

te čizme su skroz loše kvalitete,svaki seljak ima bolje,one gumene sa kojima možeš po poljima, snijegu, šumama i blatu e to su prave hahaha

BE
bezvrijedanyugodinar
10:51 08.12.2020.

Prije 30-40 godina nisi ni znao da ima spotraš curu ili ženu, to se nije pisalo po novinama, a sada, kakve ima čizme, torbe, bunde, što je jučer jela, s koliko je spavala, pa se slika u badiću, minici ili gola i sve se to objavljuje po portalima

MT
mtensera
09:46 08.12.2020.

stvarno članak za naslovnicu/šlager, nema kaj. ipak je to određena razina kvalitete novinarstva... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije