Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica je odlučila

Konačno otkriveno hoće li Meghan Markle doći u Englesku na veliko okupljanje kraljevske obitelji

Foto: screenshot
1/12
18.06.2021.
u 21:30

Prema dosadašnjim najavama upravo na rođendan lady Di bit će postavljen i otkriven kip i to na njezinom omiljenom mjestu u vrtu palače Kensington. Naravno, bit će to prigoda i za okupljanje čitave obitelji koja posljednjih mjeseci nije baš u idiličnim odnosima.

Da je živa lady Diana Spencer bi prvog srpnja napunila šezdeset godina, a povodom njezinog rođenja britanska kraljevska obitelj priprema niz svečanosti kojima žele obilježiti sjećanje na tragično preminulu majku Williama i Harryja.

Prema dosadašnjim najavama upravo na njezin rođendan bit će postavljen i otkriven kip i to na njezinom omiljenom mjestu u vrtu palače Kensington. Naravno, bit će to prigoda i za okupljanje čitave obitelji koja posljednjih mjeseci nije baš u idiličnim odnosima. Britanska javnost upravo je zato danima spekulirala hoće li upravo ovaj događaj biti povod da se svi nađu na istom mjestu i, koliko je to moguće, izglade nesuglasice i probleme nastale nakon što su Harry i Meghan dali Oprah Winfrey bombastičan intervju.
Mediji pišu kako je čak kraljica pozvala i Harryja na privatan ručak, no hoće li do njega doći tek će se vidjeti.
Zasad je, čini se, samo sigurno kako će princ u Englesku putovati sam, a britanski mediji navode kako je Meghan, koja je nedavno rodila, najavila da neće poći s mužem.

Nedavno su  princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle svoju  kćer predstavili kraljici Elizabeti. Djevojčica Lilibet Diana Mountbatten-Windsor rođena je 4. lipnja, a već je odradila važan sastanak u kojem je upoznala svoju prabaku i imenjakinju. Nova članica kraljevske obitelji već je u prvom tjednu svog života ušla u povijest kao prvo dijete viših članova kraljevske obitelji rođeno u Americi, a kraljicu je upoznala putem videopoziva. Izvor je za magazin People rekao da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili vrlo uzbuđeni i jedva su čekali podijeliti vijest da je njihova kći stigla. Par je ime djeteta prije rođenja podijelio s kraljicom, čiji je nadimak iz djetinjstva bio inspiracija princu i vojvotkinji. Lilino srednje ime uzeto je u čast Harryjevoj pokojnoj majci, princezi Diani. Ime ima i poveznicu s Meghaninom majkom Dorijom Ragland, koja je Meghan u djetinjstvu nazivala 'Cvijetom'.

Britanska vojvotkinja od Cambridgea Kate izjavila je nedavno da jedva čeka upoznati svoju novu nećakinju Lilibet, kćerku princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle. "Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam što će nadam se biti uskoro", rekla je Kate novinarima pri posjeti školi u društvu prve američke dame Jill Biden, na marginama samita G7.
Kako će vijest o nedolasku američke glumice na obiteljsko okupljanje odjeknuti među svima njima, vidjet će se uskoro.

Provaljeno u zagrebački stan Severine Kojić

 

Komentara 3

DH
dalibor.hren
07:06 19.06.2021.

To je jedino o čemu razmišljam!

FM
fmica
06:47 19.06.2021.

ne fermaju ju pol posto,krive je nijanse...

NE
nešperlin
12:10 19.06.2021.

Hoće doći ili ne? Neda mi se čitati,prevruće je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije