Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikendica

Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira i šalje dokaz

18.06.2021.
u 16:40

Nije istina da vodu izlijevam u Mrežnicu, pa od mene do rijeke ima tri reda kuća, poručuje glumica.

Od zabrinutog čitatelja smo dobili video na kojem je snimljena glumica Mia Begović dok ispušta vodu iz svog bazena, prema tvrdnjama čitatelja, u Mrežnicu i to mu je izazvalo sumnje kako nije u redu ovakav postupak. Nazvali smo glumicu Miju Begović i zamolili je za objašnjenje i otvoreno smo ju pitali je li istina da sadržaj vode iz svog bazena izljeva u Mrežnicu, odgovorila je kako to jednostavno nije istina te nam i sama poslala fotografije cijevi kojima čisti bazen.

- Normalno je da čistimo bazen, konkretno to radimo jedna gospođa i ja, ali nije istina da vodu izlijevam u Mrežnicu, pa od mene do rijeke ima tri reda kuća. Vodu putem tih crijeva izlijevamo iz bazena u šipražje koje se nalazi odmah preko puta moje vikendice, i tamo nema nikoga i ne vidim zbog čega bi to ikome smetalo. Ne vidim u tome nikakav problem, uostalom ta voda nije klorirana, tako da ovo čišćenje ispadne kao da perem terasu ili tepihe na njoj, što isto radim - kazala nam je Mia Begović koja je i na naš upit je li ju netko od susjeda kontaktirao i eventualno joj se požalio na to što radi rekla da nije.

Foto: Privatni album

 

Ključne riječi

Komentara 36

DE
Demasoni
17:47 18.06.2021.

Inace se kod nas voda iz bazena vozi u reciklazno dvoriste niti slučajno izliti, nezna se tko je veci kreten, novinar koji ovo objavljuje ili 'dobar susjed' koji sve snima

HU
Hulk
16:58 18.06.2021.

Pa šta Mia nije beskućnica, mjesecima je cvilila da je na ulici !

Avatar Tombstone
Tombstone
17:07 18.06.2021.

Prvo voda je klorirana, drugo iz tog siprazja zavrsit ce ravno u Mreznici no trece to svi rade i nije pogubno za eko sustav kao sto puno ljudi misli. Nije problem u kloru kao takvom nego u koncentraciji istog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije