Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na utakmici brazil-švicarska

Kolinda Grabar-Kitarović privlačila pažnju u muškoj Louis Vuitton košulji na kockice, a cijena joj je "prava sitnica"

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarovic u Louis Vitton košulji sa šahovnicom na utakmici Brazila i Švicarske
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
28.11.2022.
u 18:45

Košulja je iz prošlogodišnje linije, a kreirao ju je dizajner Louis Vuittona i Off-Whitea Virgil Abloh, koji je nažalost preminuo prošle godine i to baš na današnji dan, a poznato je da je bio veliki zaljubljenik u hrvatski dres.

Nakon što je bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) jučer pokupila gotovo svu pažnju na utakmici Hrvatske i Kanade kada je za naše Vatrene navijala u narodnoj nošnji, danas se na utakmici Brazila i Švicarske pojavila u famoznoj muškoj košulji luksuznog brenda Louis Vuitton. Košulja je iz prošlogodišnje linije, a kreirao ju je dizajner Louis Vuittona i Off-Whitea Virgil Abloh, koji je nažalost preminuo prošle godine i to baš na današnji dan, a poznato je da je bio veliki zaljubljenik u hrvatski dres.

27.11.2022., Stadion 974, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina G, 2. kolo, Brazil - Svicarska. Kolinda Grabar Kitarovic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Košulja neodoljivo podsjeća na hrvatski dres s obzirom da ima crveno-bijele kockice na sebi. 

Cijena joj je bila 1350 dolara kada je tek izašla, što je oko 9821 kunu, no s obzirom da je veoma brzo ponestalo, i s obzirom na to da je se više ne može kupiti na stranicama Louis Vuittona, može je se naći jedino na stranicama za preprodavanje, poput The RealReal ili StockX.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Na potonjoj stranici cijena posljednje prodane košulje bila je  nešto malo više od 13.553 kuna, a sada je se može naći i za malo više od 9 tisuća kuna. 

Košulja je rađena u muškim veličinima, no priznajemo da i na našoj bivšoj predsjednici izgleda sjajno!

VIDEO>>U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Komentara 58

LU
Lu13
20:50 28.11.2022.

Izgradila si je dobar image u svijetu,sva vrata su joj svagdje sirom otvorena...Ima simpatizera svagdje i briga je za sacicu jadnika koji je ne vole....Pametna zenska....fucka joj se...Uziva,,,

ME
MediciKM
07:16 29.11.2022.

KOliko zavidnih, ljutih komentara. Ljudeki, ajde malo oladite. Ljubomora je gadna stvar. Kolinda ima svoju plaću koju može trošiti na kaj hoće kao i svi mi drugi. Ali, eto, uspjeh, pamet, ljetota to se ne trpi i ne prašta. Nedavno je bio intervju sa gospodinom koji živi u Katru i kaže za KOlindu da je svi tamo znaju, cijene i poštuju dok za ZM nitko ni ne zna. Kada gledamo unazad, Kolinda je bila najbolji predsjednikRH kojeg smo imali..ali naravno, toga nismo sada svjesni jer eto, ona je tupava plavuša koja se naslikava..Bravo Kolinda, samo naprijed!

MA
mazarivo
07:48 29.11.2022.

Prava mačka uvijek ju rado vidim(bez onog njenog medveda)! Ovi ljubomorni neka sline Milanovića ili Acu Vučka sa Michelin usnicama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije