Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednički trenuci

Vrsaljkova Kaja pokazala kako uživa s obitelji, podijelila je video koji je raznježio mnoge: 'Tatina princeza'

Foto: Instagram
1/10
28.11.2022.
u 16:05

Kaja je pokazala kako su zajedno proveli vikend, a pratitelje je posebno oduševila snimka na kojoj se vidi kako Šime škaklja njihovu kćerkicu Viktoriju. ''Tatina princeza'', ''Preslatki ste'', ''Slatko'', ''Divni ste'', pisali su ispod objave, a neki su ostavili i emotikone srca.

Slovenska manekenka i dizajnerica Kaja Vidmar (27), partnerica bivšeg reprezentativca i nogometaša Šime Vrsaljka (30) na svom je Instagram profilu podijelila nove obiteljske fotografije. Pokazala je kako su zajedno proveli vikend, a pratitelje je posebno oduševila snimka na kojoj se vidi kako Šime škaklja njihovu kćerkicu Viktoriju.

Iako nije otkrila gdje se točno nalaze, sudeći po fotografijama uživali su okruženi snijegom, a brojni pratitelji javili su se ispod objave.

''Tatina princeza'', ''Preslatki ste'', ''Slatko'', ''Divni ste'', pisali su ispod objave, a neki su ostavili i emotikone srca.

Kako je nedavno otkrila Kaja, nikad im nije dosta i uvijek imaju ideju što raditi pa tako znaju pustiti glazbu, skakati po kući i pjevati te kako među njima postoji jako dobra kemija.

Podsjetimo, o vezi Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće.

Nagađanja su potaknuli i detalji fotografija koje su Šime i Kaja objavljivali na društvenim mrežama. 

 "On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", napisala je tada Kaja pored fotografije na kojoj se vidi njezina sjena i sjena muškarca. Iako njegov identitet tada nije otkrila nekoliko mjeseci kasnije i službeno je potvrdila njihovu vezu na Instagramu.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Komentara 1

DU
Deleted user
01:57 02.12.2022.

A koji ste vi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije