Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila sve

Kći Billa Gatesa: Majka se uplašila da previše pričamo o globalnoj zdravstvenoj situaciji

Foto: Profimedia
1/3
30.06.2020.
u 19:01

Kazala je da je njezina majka jednom prilikom rekla da misli da previše pričaju o globalnoj zdravstvenoj situaciji za obiteljskim stolom, no priznaje da su ti razgovori jako utjecali na nju, pa se odlučila okrenuti medicini.

Kći Billa Gatesa, 24-godišnja Jennifer progovorila je o svom životu. Otkrila je da smatra da ima puno više privilegija od drugih ljudi. 

- Mislim da je bit u tome da iskoristim te prilike, da učim iz njih kako bih pronašla stvari koje me zanimaju i da, nadam se, svijet učinim malo boljim mjestom kazala je Jennifer i nastavila rekavši da su je roditelji uvijek podržavali u svim odlukama. 

Kazala je da je njezina majka jednom prilikom rekla da misli da previše pričaju o globalnoj zdravstvenoj situaciji za obiteljskim stolom, no priznaje da su ti razgovori jako utjecali na nju, pa se odlučila okrenuti medicini. Osim roditelja, u odluci joj je pomogao i obiteljski pedijatar.

Gates studira medicinu u New Yorku i želi specijalizirati pedijatriju ili biti liječnica opće prakse. 
Iako je najstarija kći Billa Gatesa naslijedit će tek maleni dio njegova bogatstva jer se on obavezao da će nakon smrti sve podijeliti u dobrotvorne svrhe. 

Smatra da bi im toliko novca uništilo živote.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije