Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije lako

Naša glumica priznaje: Glava je otežana od brige i neizvjesnosti

Nataša Janjić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
30.06.2020.
u 15:14

Nataša Janjić Medančić uskoro će roditi svoje drugo dijete, a novi stil života kojem smo se morali prilagoditi zbog koronavirusa teško joj padaju.

Pandemija koronavirusa promijenila je naše navike i život i iako su se neke stvari vratile u normalu, na neke ćemo još pričekati. Glumica Nataša Janjić Medančić osvrnula se na to što joj najteže pada u ovoj situaciji, ali i što joj je najveća radost i najbolji lijek za ova pomalo turobna vremena.

Nataša Janjić
1/5

-Teško mi pada, moram priznati, ovo novo vrijeme, nedostaju putovanja, planovi, sadržaji i bezbrižni spontani trenuci i odluke. Nedostaju mi druženja i moj posao, pa makar o njima samo slušala od drugih kako ih žive i stvaraju! Nedostaje pa zapravo sve ono svakodnevno što smo uzimali “zdravo za gotovo”, sve što smo vjerovali da nas na neki način oblikuje i identificira. Svaki je pothvat sada kao ozbiljno planinarenje, glava je otežana od brige i neizvjesnosti koliko ćemo bilo kakvim akcijama ugroziti jedni druge i što je pametno sto nije. Što se od nužnosti uopće više smije i što je kome nužnost, kako je definirati?!?! Na kraju dana ova fotka me smiruje. Moja baza, moja luka, moj vrt, moj sef s najvećim vrijednostima, moja jedina stvarnost i budućnost kojoj se veselim - moji su voljeni sjajni dečki i cura koja nam dolazi svaki čas. Ne zamjerite mi ovu patetiku pred san... kad te stvarnost stisne, katkad je jedino ljekovito- znati na čemu imaš biti zahvalan! - kaže Nataša.

Nataša će uskoro drugi put roditi i otkrila je kako će njezin sin Toni dobiti sestru te da ona i suprug Nenad Medančić već imaju spremno ime za djevojčicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije