Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrana zaručnice

Jovica preklinje Nikolinu: Dopusti da dođem na tvoj koncert

Foto: RTL
1/9
07.06.2018.
u 15:20

Jovica iz "Ljubavi na selu" snimio je video u kojem zaručnici Nikolini izjavljuje ljubav i moli dopuštenje za dolazak na njen koncert u Splitu.

Nikolina Cvek koju je publika upoznala tijekom sudjelovanja u showu "Ljubav je na selu" zabranila je vom zaručniku, farmeru iz ovog showa, Josipu Ćiritoviću da dođe na njen nastup u jedan splitski kafić 21. lipnja.

Jovica, kako od milja zovu Josipa, odlučio je svoju dragu zamoliti da mu dopusti da dođe na njen nastup i snimio je video u kojem moli Nikolinu da mu dopusti da dođe u Split.

 

 

- Draga moja Nikolina ljubavi, volim te jako puno zaista mi je stalo do tebe. molim te dopusti mi da prisustvujem tvom koncertu jer te jako puno volim ti si ljubav mog života. Bio bih ti zahvalan kad bi mi to dopustila, moje srce kuca samo za tebe.poštujem tebe volim tvoga tatu u tvoju ljubav - rekao je Jovica u videu koji je objavljen na stranici kafića u kojem će  Nikolina nastupiti. 

Nikolina mu je zabranila da dođe na koncert jer je sigurna kako bi se Josip popeo na pozornicu i počeo bi je grliti i ljubiti pred svima.  

1/49

Komentara 14

SO
SoloHan
15:37 07.06.2018.

Dobro ima li kakav pravobranitelj u ovoj vukojebini da zaustavi ovu sprdačinu sa osobama s posebnim potrebam

SJ
Sve je uzalud
16:23 07.06.2018.

....Nikolina ja pupoljak rosni....a tek kad se rascvita....nema joj kraja...

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:27 07.06.2018.

a čuj ove... ni brige ni pameti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije