Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLINA CVEK

Sretna sam što će ljudi u Splitu vidjeti jesam li bolja od Rozge!

Nikolina i Josip
Foto: RTL
1/5
05.06.2018.
u 17:52

"Svi mi kažu da sam rođena za glazbu. Sve svoje uspjehe sam sama ostvarila. Radujem se svakom novom danu u životu. Imam veliku podršku publike. Mislim da ni Jelena Rozga nema toliku, " rekla nam je Nikolina Cvek

"Prvi put nastupam na koncertu u Splitu i ta publika jedva čeka da me vidi," rekla nam je Nikolina Cvek (26) povodom njenog nastupa u Splitu 21. lipnja.

Otkrila nam je da je sretna zbog tog nastupa i da će "publika imati priliku ocijeniti je li bolja ona ili Jelena Rozga". Upravo Rozgine pjesme naći će se na njenom repertoaru, ali i hitovi Lidije Bačić. Publiku će počastiti izvedbom Rozginog hita "Ne pijem, ne pušim" koji je otpjevala i u RTL-ovoj emisiji Ljubav je na selu.

Na pitanje hoće li i Jelenu Rozgu pozvati na svoj nastup i možda s njom odmjeriti snage uživo, odgovorila je kako bi je mogla nazvati. 

"Imam njezin broj", dodaje. 

Ovo će biti početak njene ljetne turneje, kako nam je otkrila, ima dogovorene nastupe do rujna. Za splitski koncert ugostit će i neke goste iznenađenja, no imena nije htjela otkriti. 

Nikolina Cvek, tvrdi, pjeva od svoje četvrte godine i glazba je njena najveća ljubav. Sudjelovanjem u showu Ljubav je na selu našla je i ljubav u životu, kako tvrdi, ali glazba joj je oduvijek na prvom mjestu i za nju živi, naglašava. 

Veliku podršku u svemu pružaju joj sestra i otac, a otkrila je da je nastup u Splitu posebno veseli jer je to "njen grad". 

"Kao mala živjela sam u Splitu i više sam Dalmatinka nego Riječanka", dodaje uz smijeh. 

 Njeni prvi pjevački koraci počeli su u Sjedinjenim državama, a obišla je dosad i London, New York, Australiju...

"Svi mi kažu da sam rođena za glazbu. Sve svoje uspjehe sam sama ostvarila. Radujem se svakom novom danu u životu. Imam veliku podršku publike. Mislim da ni Jelena Rozga nema toliku"

Otkrila nam je i da Jovicu nećemo vidjeti na njenom nastupu jer, tvrdi, ovo je posao i ne želi da joj ništa odvraća pažnju od onog što radi. 

Nikolina i Josip
1/49

Komentara 13

DA
darkofu
18:07 05.06.2018.

aaaahahahahahahaha......ima li još karata?

LU
lukathereem
18:41 05.06.2018.

Kad je život malo prizemlji bit će joj žao što nije bila pametnija i uzela odma motiku skupa s Jovicon i počela okopavat jer je to čeka nakon velike karijere.

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
18:57 05.06.2018.

Nikolina je Alienski GMO klon Ave Karabatić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije