Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Janja iz 'Ljubav je na selu' uzrujala gledatelje svojim komentarima na večeru: 'Treba je potjerati iz showa!'

Foto: RTL
1/12
29.09.2021.
u 08:32

Nakon emisije brzo su krenuli komentari na društvenim mrežama, a mnogima se svidjelo što se Mario potrudio, no nikako im se nije svidjelo ponašanje njegovih protukandidata i njihovo ocjenjivanje.

U utorak navečer u ''Večeri za 5 na selu'' kuhalo se kod Marija koji se zaista potrudio i gostima pripremio čak dva predjela, obilnu kotlovinu i zapečene palačinke. Nakon emisije brzo su krenuli komentari na društvenim mrežama, a mnogima se svidjelo što se Mario potrudio, no nikako im se nije svidjelo ponašanje njegovih protukandidata i njihovo ocjenjivanje.

Naime, mnogi su najviše zamjerili Julijani, poznatoj i kao Janji koja je sudjelovala i u showu ''Ljubav je na selu'' što je za hranu rekla – fuj. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ona što je rekla za kotlovinu da je fuj ja bi je odmah otjerala, užas od žene!", napisala je jedan gledateljica, a s njom se složila i druga, napisavši: "Za hranu se ne kaže FUJ."

Foto: Facebook Leo Nicolier

Treća gledateljica poručila je Janji da treba natrag u školu. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Bravo Mario, a gospoda sa šestim stupnjem ugostiteljske natrag u školu. Propustila je satove kulture, za hranu reći FUJ, dno dna", napisala je. 

Jedna obožavateljica showa predložila je i da se poduzmu drastični koraci te da Janju treba potjerati iz emisije. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Čovjek je ljubazan, kulturan, mislim korektan skroz, ali ovo za hranu reći da je fujjj, mislim da treba dotičnu odmah potjerati VAN iz emisije.Ti si Jano, Janjo ili Julijana teška sramota !!!!! Toliko nekulturna i puna sebe pa ja za nju mogu samo reci jedno veliko FUJJJJ!!!!"

Neki su se osvrnuli i na razloge koje su gosti naveli za niske ocjene. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Dragana navodi razloge ocjene kao da ide u prvi razred. Kakve veze ima što je bio malo nervozan?" komentirala je jedna gledateljica. 

Kasnije se javio još jedan gledatelj showa kojem se nijedan kandidat nije svidio. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Nadam se da ova ekipa nije ogledalo ljudi s tog područja", napisao je. 

Podsjetimo, jedini muškarac u ovom tjednu Mario Šajtari svoje je goste ljubazno dočekao, a oni su odmah primijetili da se domaćin posebno obukao za ovu svečanu prigodu.

Foto: RTL/Screenshot

„Styling mu je dobar!“ pohvalila je Julijana, a Ana-Marija ostala je iznenađena: „Mario se danas sredio, iznenadio me, nisam to očekivala!“ Nakon ukusnog aperitiva Mario je na stol stavio svoje prvo predjelo – platu s nareskom koja je Julijani bila – fantastična!

Nakon toga poslužio je juhu od fazana, a gošće su komentirale kako je sve lijepo servirano, no okus ih nije oduševio. „Juha mi je bila dobra, ali nisam osjetila poseban okus fazana“, priznala je Dragana. Za glavno jelo Mario je poslužio kotlovinu koja se posebno svidjela Radmili, dok je Julijani to bilo preteško i preobilno jelo za večeru, ali i premalo slano: „Na oko – uj, na kvalitetu – fuj!“

Punjene i zapečene palačinke s jabukama i keksima bile su ponuđene za desert: „Nije mi se svidio desert, davi te kad jedeš“, komentirala je Julijana koja je cijelu večer zabavljala ekipu za stolom svojim šalama. Atmosfera se zakuhala kad je domaćin primio mikrofon u ruke pa zapjevao za kraj večere, a gošće su zaplesale i ludo se zabavile. „Mario se stvarno potrudio oko svega, pazio je na sve detalje i sve mi je bilo super“, priznala je Ana-Marija koja je domaćina nagradila desetkom.

Foto: RTL/Screenshot

Radmila mu je dala ocjenu 8 jer: „Falilo je beštek, sve je bilo sortirano na jednu stranu, nije bilo soli i papra na stolu, a ostalo je sve bilo u redu i štimung odličan!“ Julijana mu je također dala ocjenu 8 jer joj se nije svidio desert, kao ni Dragani koja je Mariju dala ocjenu 7: „Domaćin je bio pod stresom.“ Tako je Mario zaradio ukupno 33 boda i trenutačno se nalazi na prvom mjestu. 

VIDEO Pjevač R. Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

 

Komentara 18

DU
Deleted user
09:48 29.09.2021.

Ona izgleda voli samo sebe i to do podneva,a poslije ni to ..nekulturno i neprimjereno pljuvati na hranu i nečije gostoprimstvo ,a prvo smazat pun tanjur .

AN
anonimna1
09:00 29.09.2021.

baš bi mogla kontrolirat svoje izjave.

KA
kažemja
11:00 29.09.2021.

Ja gledam ovaj tjedan samo zbog Anamarije. Žena je bomba! Drugo me ništa ne zanima. Samo na nju mislim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije