Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREŠKA NA SNIMANJU

HRT ponavljao završnu 'Potjeru', igrači ostali bez 191.000 kuna

Potjera
Foto: HRT
1/2
10.05.2018.
u 18:57

Prvi put igrači su imali 11 koraka prednosti, no Kotiga u prvih 40 sekundi svoje završne potjere nije dao niti jedan točan odgovor. Snimanje je tada prekinuto, a ekipa i Kotiga dobili su nove setove pitanja. Igrači su tada imali 13 koraka prednosti, no Kotiga ih je uspio stići.

Jučerašnje izdanje popularnog kviza "Potjera" mnogim je gledateljima imalo čudan završetak. Natjecatelji su se borili za 191 tisuću kuna, a lovac Dean Kotiga dugo ih je tješio i opraštao se od emisije.

Čudno je bilo i što nitko od troje igrača na kraju nije želio komentirati emisiju.  Kako piše index.hr, razlog je taj što je emisija snimana nekoliko sati, a završna potjera ponavljala se dva puta. Prvi put igrači su imali 11 koraka prednosti, no Kotiga u prvih 40 sekundi svoje završne potjere nije dao niti jedan točan odgovor. Snimanje je tada prekinuto, a ekipa i Kotiga dobili su nove setove pitanja. Igrači su tada imali 13 koraka prednosti, no Kotiga ih je uspio stići. Emisiju možete pogledati OVDJE.

- Obavješćujemo Vas kako je završna potjera u 655. emisiji, emitiranoj 9. svibnja 2018. godina, snimljena ponovno zbog tehničkih problema koji su u lovčevoj završnoj potjeri onemogućili odigravanje toga dijela igre u skladu s pravilima kviza. Točno je kako je u prvome snimanju lovac Dean Kotiga bio na nuli, ali u toj je situaciji pobjednik još uvijek neizvjestan. Naime, kako je bilo nemoguće rekonstruirati vrijeme u lovčevoj završnoj potjeri i kako se njegova završna potjera prekidala nekoliko puta, odluka o ponavljanju bila je jedina moguća. Tek su u ponovljenim završnim potjerama i timu i lovcu osigurani jednaki uvjeti natjecanja - rekli su s HRT-a u službenom priopćenju i dodali kako u pravilniku kviza stoji da se u slučaju tehničkih poteškoća snimanje ponavlja, odnosno vraća dio emisije u kojem je greška nastala. S HRT-a nisu željeli komentirati ni tvrdnje kako je ekipa oštećena, te su im zaželjeli sreću u drugim emisijama.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Klodi
Klodi
19:31 10.05.2018.

Lopovi

ZA
zagi101
19:30 10.05.2018.

e sad bi oni trebali tužiti HRT

Avatar milidobrović
milidobrović
20:08 10.05.2018.

dobro im je pravilo, ako loše krene idemo ispočetka. Uff, jel' ima hdz neke veze s ovim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije