Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Troje natjecatelja uzelo HRT-u 240 tisuća kuna

Trojac može najviše zahvaliti lovcu Deanu Kotigi koji nije imao dobar dan. Prije završne potjere ušli su s 12 koraka prednosti, što lovci uobičajeno stižu bez problema. No Kotigi su se zaredali netočni odgovori.
16. studenoga 2017. u 19:23 8 komentara 9187 prikaza
Potjera
Foto: Screenshot/HRT

HRT je danas olakšan za čak 240 tisuća kuna, koliko je odnijelo troje natjecatelja u popularnom kvizu Potjera. Zanimljivo je da su Ivana, Branko i Fabijan išli na više ponude, a posebno je impresivan bio posljednji natjecatelj, student FER-a Fabijan Čorak, koji je poznato ime u kvizaškim krugovima, a trenutno zauzima 25, mjesto na rang listi Hrvatskog kviz saveza. On je u minuti točno odgovorio na sedam pitanja i zaradio 24.500 kuna, no uzeo je višu ponudu i osvojio 100 tisuća.

Kviz Šifra Student otvorio pitanje za 500.000 kn: 'Odustao sam. Nisam imao hrabrosti...'

Ipak, trojac može najviše zahvaliti lovcu Deanu Kotigi koji nije imao dobar dan. Prije završne potjere ušli su s 12 koraka prednosti, što lovci uobičajeno stižu bez problema. No Kotigi su se zaredali netočni odgovori.

- Mislim da Vam je ovo jedno od najlošijih izdanja. Ne pamtim kad ste imali toliko netočnih odgovara - rekao je Kotigi voditelj Tarik Filipović, na radost natjecatelja koji su kućama otišli bogatiji za po 80 tisuća kuna.

VIDEO: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

Mladen Vukorepa MLADEN VUKOREPA Novi lovac stiže ovog tjedna u Potjeru Potjera bili bolji Nadmudrili lovca u Potjeri i uzeli veliku nagradu! Protjera PROTJERA Dubioza kolektiv protiv Morane Zibar u novom kvizu Tarika Filipovića
Koronavirus
stižu strože mjere
Najgori dan od početka epidemije: Stožer: Imamo 3603 novih slučajeva. 56 osoba je preminulo
Digitalizacija
Modernizacija potrošačkog iskustva
Papir je prošlost, stiže era aplikacija