Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studentica stomatologije

Genijalna 18-godišnja Dora nadmudrila je Deana Kotigu u 'Potjeri'

Foto: HRT Screenshot
1/3
08.12.2017.
u 09:36

U kvizu Potjera nastavlja se pobjednički niz natjecatelja. Ovaj put troje natjecatelja osvojilo je 146 tisuća kuna

Natjecatelji u HRT-ovu kvizu "Potjera" nastavljaju dobar niz pobjeda u ovoj sezoni.

U srijedu navečer do završne potjere stigli su tako 49-godišnji financijaš Nenad, 39-godišnji menadžer Petar i 18-godišnja studentica stomatologije Dora. Ovaj trojac u završnoj potjeri znanje je odmjerio s lovcem Deanom Kotigom i u konačnici su bili uspješniji i osvojili su 146 tisuća kuna.

Svojim znanjem najviše je oduševila mlada Dora, prenosi srednja.hr. U prvoj igri u minutu vremena odgovorila je točno na šest pitanja i zatim je u okršaju znanja bila bolja od Kotige. U završnoj potjeri Nenad, Petar i Dora točno su odgovorili na 13 pitanja, a genijalna Dora odgovorila je na čak osam pitanja. 

1/7

Komentara 9

VJ
vjekoslavkatalina
11:06 08.12.2017.

najbolji mi je kotiga kad izjavi..'ja i ivica se znamo sa kvizova'...a onda ovaj uzme lovu u zavrsnoj potjeri..he,he....

Avatar tituš
tituš
09:51 08.12.2017.

zašto mislite da je Kotiga mjera vrijednosti?? Svaka čast djevojčici, no Kotiga se nebrojeno puta spotakao u ovoj igri u koju ja ipak malo sumnjam, jer lovci love kad treba i puštaju kad treba ..

TH
than
13:27 08.12.2017.

To koliko je Kotiga 'tezak', a to govori da ga skoro svi zele, dok nitko recimo Kresu ne zeli. Ne zelim reci da je Kotiga ovakav ili onakav, ali je cinjenica da je iznimno nestabilan. Koliko li mu se samo puta dogodilo da je ostao na niskom broju odgovora. Jos je k tome brzoplet i masu puta uleti u pitanje da ga ne cuje do kraja i krivo odgovori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije