Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Helena Hunčaga: Rekla sam svom dečku da si nađe drugu curu

htz (1)
Pixsell
16.04.2010.
u 13:12

Transformacija Helene Hunčage prošlog petka u Rihannu u showu “Hrvatska traži zvijezdu” ostavila je bez daha prijatelje, roditelje i dečka koji je, otada do danas, postao bivši.

Transformacija Helene Hunčage prošlog petka u Rihannu u showu “Hrvatska traži zvijezdu” ostavila je bez daha prijatelje, roditelje i dečka koji je, otada do danas, postao bivši. Nakon četiri mjeseca veze odlučila je prekinuti s gitaristom jednog benda.

– Stavila sam ga na čekanje. Ma šalim se, shvatila sam kako je glupo da sad budemo zajedno kad se uopće i ne vidimo. Rekla sam mu nek’ se zabavlja dok me nema, pa nek’ si nađe i drugu curu – objasnila nam je simpatična 16-godišnjakinja. Njezin bivši je, kaže, prekid podnio hrabro, iako mu je teško shvatiti taj Helenin potez.

– Da mu se događa sve što se i meni, shvatio bi to puno bolje – uvjerena je Helena koja nam je i prišapnula da nema nikakve ljubavne kemije između nje i Jurja Jurlina, kao što se nagađalo.

– To između mene i Jurja bila je čista zezancija. Malo smo imitirali odnos između Maje i Duje, i to je cijela priča – objašnjava Helena čiji su prijatelji ostali u čudu kad su je vidjeli u kratkoj haljinici i izazovnim čizmicama na pozornici Jadran filma.

– Zanimalo ih je tko mi je odabrao haljinu, otkud mi čizme, ali svidjela sam im se u takvom izdanju, jedino su mi prigovorili da sam jako smršavjela.

U svojih pet minuta slave gimnazijalka pliva odlično, ali ostala je paf kad su joj se ljudi počeli javljati.

– Zovu me frendovi koje nisam vidjela godinama i traže me da ih uvedem na live emisije. To me stvarno ugodno iznenadilo – u čudu veli Helena koja je posljednjih tjedana izgubila šest kilograma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije