Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne štedi

Grubnić se javio iz svog luksuznog doma, pažnju privukao skupocjeni jastuk i pokrivač od 10 tisuća kuna

Foto: instagram
1/8
27.10.2021.
u 10:32

Grubnić se javio pratiteljima iz svog luksuzno opremljenog stana u Zagrebu i pohvalio se kako sa svojim psićima pomerancima uživa na slobodan dan i pritom otkrio dio svog dnevnog boravka.

Stilist Marko Grubnić obožava visoku modu i često privlači pozornost skupocjenom odjećom i modnim dodacima. No, Marko ne štedi ni kada je u pitanju opremanje doma. Grubnić se javio pratiteljima iz svog luksuzno opremljenog stana u Zagrebu i pohvalio se kako sa svojim psićima pomerancima uživa na slobodan dan i pritom otkrio dio svog dnevnog boravka.

Marko i njegovi ljubimci sjedili su na kutnoj garnituri na kojoj su stajali i ukrasni jastuk te pokrivač francuskog brenda Hermes koji je sinonim za vrhunski luksuz. To potvrđuje i cijena artikala koja se može pronaći na službenom webshopu brenda. Jastuk kakav ima Grubnić samo u smeđoj nijansi s navlakom od vune i kašmira te hipoalergenim poliesterskim punjenjem stoji oko 5400 kn.

Foto: Hermes webshop

Gotovo dvostruko skuplji je prekrivač u kombinaciji smeđe i bež boje također od vune i kašmira koji stoji nešto više od 10 tisuća kuna.

Foto: Hermes webshop

Grubnić zbog svojih fotografija i priča na društvenim mrežama često dobiva negativne i osuđujuće komentare, ali na njih se ne obazire. – Moje fotografije i moj profil su moje umjetničko djelo čijem sam stilu i estetici vjeran od prvog dana korištenja te mreže. Unatoč raznim prozivkama i “aferama”, to je moja estetika i ja tako vidim svijet. I to je moje pravo. Pri tome nikoga ne ugrožavam, nitko ne plaća pretplatu na moj profil niti plaća porez pa da me ima pravo prozivati – kazao je Grubnić nedavno za Večernji list te naglasio da nije influencer niti živi od Instagrama, stoga ne želi da ga prati netko koga živciraju njegove fotografije. – Mogao sam birati gdje ću živjeti na svijetu, ali ja volim Hrvatsku, tu je moj dom, tu su moji ljudi... jedino što ne volim jest taj mentalitet nekih ljudi koji misle da trebaju živjeti tuđe živote. Često znaju biti nemilosrdni, napadati tako agresivno. Dogodilo mi se to nebrojeno puta i smatrao sam to dijelom svog posla. Ali to nije normalno – kaže.

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija 

 

 

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
11:03 27.10.2021.

Vojska treba biti obvezna......i to u Delnicama.......

PE
PetrusManus
10:41 27.10.2021.

Dali će porezna pročešljati njegova primanja ili se porez ne plaća ako se lova prima preko paka.

QW
qwertz
11:12 27.10.2021.

Apsolutno ništa ne smeta što on ima, neka ima...ono što bode u oči i što je nerazumljivo je koja/koja mu to bud*letina sve plaća i omogućuje, jer koliko je vidljivo on zapravo ništa ne radi nego samo izmišljava toplu vodu. Ovaj što mu ga zabija valjda ne daje tolike pare samo zbog toga, tako da nevjerojatno otkud to on iz ničega stvara novce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije