Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi zabrinuti

Slavna glazbenica proživljava teške dane, zbog zdravstvenih komplikacija odgađa nastupe iduća četiri mjeseca

Foto: Twitter
1/6
27.10.2021.
u 08:00

Celine trenutačno trpi velike grčeve u mišićima koji joj otežavaju nastup.

Glazbenica Celine Dion (53) prisiljena je privremeno zaustaviti svoj show u Las Vegasu. Celine se posljednjih mjeseci pripremala za novi slijed nastupa u Resorts Worldu, ali uslijed zdravstvenih komplikacija morat će otkazati nastupe u studenom, siječnju i veljači. 

Kako piše Variety,  Celine trenutačno trpi velike grčeve u mišićima koji joj otežavaju nastup. Zbog svega, zasad je početak nastupa zakazan za 9. ožujka 2022. godine. Pjevačica je navodno slomljena zbog stopiranja probi i izvedbi te joj je žao što će razočarati fanove koji su početak showa jedva dočekali. 

"Slomljeno mi je srce zbog toga, moj tim i ja radimo na ovome posljednjih osam mjeseci, a to što ne mogu krenuti ovog studenoga rastužuje me i ostavlja bez riječi. Moji partneri u Resorts World Las Vegasu i AEG-u radili su danonoćno kako bi pripremili ovo potpuno novo vrhunsko kazalište, i prekrasno je. Osjećam se toliko loše, kao da sam ih iznevjerila, a posebno mi je žao što sam razočarala sve obožavatelje koji su planirali doći u Las Vegas. Sada se moram usredotočiti na zdravlje. Želim prebroditi ovo što prije mogu", izjavila je Celine. 

Također piše i kako će sve ulaznice biti refundirane. 

Inače, legendarna glazbenica ponovno je odgodila i svoj koncert u Zagrebu koji je bio zakazan za 22. svibnja ove godine, no zbog pandemije ga je odgodila za 25. lipnja 2022. godine. Za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West / AEG Presents – poručili su organizatori.

– Zaista smo se nadali da ćemo se vidjeti u Europi ovog proljeća, ali očito je potrebno puno više vremena nego što smo mislili da bi situacija bila sigurna. Pozitivni smo jer je pomoć s cjepivima na putu i radujemo se novim datumima u 2022. Morat ćemo nadoknaditi sve ovo izgubljeno vrijeme, zato vas molimo da budete sigurni i zdravi. Vidimo se uskoro i jedva čekam izaći na pozornicu i zapjevati vam – izjavila je Celine.

Organizatori ističu i da će već kupljene ulaznice vrijediti za novi datum, a u slučaju da taj datum nekome ne odgovara, povrat je moguće zatražiti od petka, 26. veljače 2021. do srijede, 10. ožujka 2021.

VIDEO>>Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
10:55 27.10.2021.

Pjevačica fenomenalnog glasa. Drži se, Céline!

MA
Matrix5
17:47 29.10.2021.

Svako dobro joj zelim

Avatar Dokman
Dokman
08:36 27.10.2021.

Ta žena je pukla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije