Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sand Van Roy

Glumica tvrdi: Besson me silovao i tjerao na odvratne seksualne činove

Foto: PA/Pixsell
1/3
19.07.2018.
u 15:16

Mislila sam da ću umrijeti. Sljedeći dan sam se onesvijestila od snažnih bolova. To je bilo silovanje, molila sam ga da prestane - ispričala je 27-godišnja glumica.

Prošli mjesec glumica Sand Van Roy optužila je redatelja Luca Bessona za silovanje i rekla je kako se sve odigralo u svibnju u hotelskoj sobi u  Parizu.

U intervju za BFM opisala je u detalje što se dogodilo te noći u kojoj je strahovala za svoj život, a njene izjave prenosi Mirror.

- Mislila sam da ću umrijeti. Sljedeći dan sam se onesvijestila od snažnih bolova. To je bilo silovanje, molila sam ga da prestane, a on me tjerao na odvratne seksualne činove - ispričala je 27-godišnja glumica.

Cijeli slučaj je prijavila policiji koja je pokrenula istragu,a Besson u medijima uporni ponavlja kako nije kriv. Glumica tvrdi kako je njegovo seksualno nasilje trpjela dvije godine, toliko su navodno bili u tajnoj vezi. Ispričala je i na što ju je sve redatelj prisiljavao tijekom tog vremena.

- Htio je da postanem plavuša, da govorim kao dijete i morala sam nositi samo suknje, zabranio mi je da se viđam s prijateljima i izlazim van. Bila sam njegova lutkica, njegova igračka - ispričala je.

1/16
Ključne riječi

Komentara 20

MO
matK.O.
15:36 19.07.2018.

nije mi jasno kaj si onda radila s njim u "tajnoj" vezi dvije godine. valjda je bilo dobro dok je davao pare.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:08 19.07.2018.

Silovanje koje traje dvije godine. ???? Svaka čast majstoru na postojanoj erekciji.... a glumici na gluposti

DI
Diesel
16:05 19.07.2018.

Dvije se godine prasila i glumila jet-set i sad se sjetila kao da joj smeta? Ma da nisu kakve slike izletile?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije