Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČRNJAKOVA RUŽA

FOTO Antonija Blaće bila je zvijezda plesnog podija na partyju u Saloonu, a Enis Bešlagić grlio glumca

Foto: instagram
1/16
23.03.2024.
u 09:14

Iza nas je uzbudljiva i nezaboravna noć, dodjela kultne Večernjakove ruže, a nakon nje su svi uzvanici otišli u legendarni Saloon proslaviti Ružin rođendan na partyju "Zvijezda sa zvijezdama"... A kako je bilo pogledajte u našoj galeriji.

Najglamuroznija noć u godini je iza nas, dodjela kultne Večernjakove ruže! Mnogi poznati i uspješni Hrvati sinoć su se okupili u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, nekima su dodijeljene Ruže, njima osmero, a ostali su uživali u nezaboravnom showu koji smo im priredili. Večer je bila kao iz bajke, a poslije svečane dodjele nagrada, svi su otišli zabaviti u opuštenoj atmosferi na domjenku u HNK-u.

Nakon nekog vremena uputili su se u kultni klub u metropoli Saloon gdje su svi uživali do kasnih jutarnjih sati. Tako se prezenterica Antonija Blaće fotografirala s konobarom u Saloonu, snimila Enisa Bešlagića, a koji je također bio prezenter na Večernjakovoj ruži te mu poručila: - A ova legenda kad mu se ćefne može i konobariti - napisala je. Nakon toga, Antonija je snimila i RTL-ovu novinarku Anu Brdarić Boljat te je napisala kako je prava ljepotica. Osim što je popularna RTL-ova voditeljica Blaće očigledno uživala u Saloonu na partyju, posebno je uživala i na nastupu Baby Lasagne u HNK-u te je i otplesala ples s Antonijom Ćosić. 

Nominirana u kategoriji TV osoba godine, novinarka i voditeljica RTL-a Damira Gregoret, koja kući ipak nije ponijela još jednu Ružu, snimila je zanimljive Instagram priče s mlađom kolegicom s konkurentske televizije Nove TV - Valentinom Baus i time su pokazale da, iako su konkurencija ipak uvažavaju i cijene jedni druge. - Patent za šlep haljine - poručila je Damira pozirajući s mladom voditeljicom u usponu te pokazujući na šlep haljine na kojoj je ruža...

 

1/16

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/12

 

Enis Bešlagić objavio je fotografiju s Goranom Bogdanom te je napisao - Brat i ja - a glumci su oboje pozirali nasmijani u loži zagrebačkog HNK-a, te su se zajedno zaputili s ostalima na zabavu. Voditeljica Martina Validžić koja je zasjala u crvenoj haljini fotografirala je zanimljivi selfie s Moranom Zibar, a očito je kako su obje uživale na dodjeli ove najprestižnije medijske nagrade. 

Voditelj Miro Čabraja je s prijateljicom i influencericom Duškom Stepanov došao na dodjelu Večernjakove ruže, a ona mu je izmakla za dlaku. Ipak, dvojac je do sitnih sati uživao i na partyju u Saloonu te su, naravno, objavili i fotografiju iz kultnog kluba. 

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 1

TO
Toronto20
07:38 26.04.2024.

Antonija je super voditelj ali cemu sandale uz zimska odijela u emisiji dodji pogodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije