Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer za pamćenje

FOTO Baby Lasagna 'rasturio' na pozornici Ruže, a pridružile su se i Nina Badrić, Lorena, Vesna Pisarović

Foto: Pixsell
1/9
22.03.2024.
u 22:01

Večeras je održana 30. dodjela najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže, a večer su svojim nastupima uljepšali vrhunski glazbenici uz koje smo se svi ludo zabavili!

Večeras je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održana jubilarna 30. dodjela najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže! Gledatelji su prijenos uživot pratili na prvom programu HTV-a, a kroz dodjelu su ih vodili sjajni voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Čast otvaranja večerašnje dodjele Večernjakove ruže pripala je plesnoj skupini Ivone Perkov hitovima iz 1994. godine. "Tek je 12 sati", "Šumica", "Totalno sam lud" i "Laži me" su evergreen hitovi koji su zagrijali publiku u svečanoj dvorani i gledatelje pred ekranima. 


Dodjelu je zatim uveličala i splitska glazbenica Lorena Bućan koja je i sama bila nominirana u kategoriji novo lice godine. Izvela je pjesmu "Jedno bez drugoga". 

 

Foto: Igor Soban/PIXSELL

 

Glazbenu numeru "Ti ne znaš što je ljubav" izvela je legendarna Vesna Pisarović koja je također bila nominirana u kategoriji glazbenik godine, a svojom sjajnom izvedbom raspjevala je cijelo Hrvatskog narodno kazalište. 

 

1/9

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Zatim je na veliku i briljantnu pozornicu stupila i jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Nina Badrić te je otpjevala pjesmu Parnog valjka 'Molitva' i oduševila sve prisutne. 

 

22.03.2024., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je dodjela medijske nagrade "Vecernjakova ruza", najstarije i najvaznije medijske nagrade. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

 

Ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu, Marko Purišić, svima poznatiji kao Baby Lasagna prvi je put nakon pobjede na Dori nastupio pred publikom i svojim energičnim nastupom oduševio publiku u HNK i definitivno pred malim ekranima. 

 

Foto: Igor Soban/PIXSELL

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije