Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se

Voditeljica Nove TV završila u bolnici: 'Faza popuštanja mjera nastupila je prerano'

Anja Alavanja Romac
Foto: Marko Lukunić i Davor Javorović/PIXSELL
1/7
15.05.2020.
u 17:15

Anja, koju su mnogi zapazili u showu Story Super Nova, ozlijedila se igrajući tenis, pa je završila na operaciji u klinici za traumatologiju u Zagrebu.

Voditeljica Nove TV, Anja Alavanja Romac na društvenim je mrežama objavila da je slomila nogu. Anja je naime, nakon izlaska iz izolacije odlučila malo vježbati, pa se prenapregnula i slomila koljeno. 

Anja, koju su mnogi zapazili u showu Story Super Nova, ozlijedila se igrajući tenis, pa je završila na operaciji u klinici za traumatologiju u Zagrebu. 

Foto: Instagram screenshot

''Faza popuštanja nekih mjera za mene je nastupila prerano, npr. tenis. Sa slomljenim koljenom, iz Klinike za traumatologiju Zagreb''  napisala je uz objavu. 

"Na Murteru sam igrala tenis i samo nezgodno stala, kada sam osjetila snažnu bol, zbog koje više nisam mogla ispraviti koljeno", ispričala je za Story

Podsjetimo, iako nije pobijedila u showu, lijepa voditeljica nakon njega dobila je brojne angažmane koji su je doveli i do vlastite emisije koju danas vodi, ''Zdravlje na kvadrat''. Za mladu studenticu novinarstva prilika za rad na Novoj TV otvorila je mnoga vrata, a u jednom je intervjuu i priznala da joj je to bila najljepša stvar koja se ikad dogodila te je opisala to iskustvo kao ''američki san u hrvatskim okvirima''. Sreću na privatnom planu ne skriva, u braku je s poduzetnikom Željkom Romcem s kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Ivora.

Komentara 2

IM
Immanuell
20:57 15.05.2020.

Igrala tenis pa slomila nogu....... Malo je smotana........ Kakve su to pihtijaste kosti...... Što bi se tek desilo da je nešto radila, valjda joj ne bi nijedna kost ostala cijela......

ZE
Zekonja
01:58 16.05.2020.

Tenis je sport za mlade, a ne za žene u godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije