Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stroga pravila

Demi Moore tijekom liječenja ne smije znati koliko ima kilograma

demi
Pixsell
08.02.2012.
u 15:48

– Pacijenti se važu svaki dan, nekad i više puta dnevno kako bi bili sigurni da ne gube na težini. Liječnici ne žele da se pacijenti opterećuju svojom kilažom – izjavio je zaposlenik centra za RadarOnline.

Već neko vrijeme glumica Demi Moore liječi se od ovisnosti o lijekovima i anoreksije u bolničkom centru Cirque Lodge u Utahu gdje joj je zabranjeno gledati u vagu dok joj osoblje mjeri težinu.

Naime, praksa klinike, u kojoj su boravile i Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen i Eva Mendes, je da pacijenti s poremećajem u prehrani ne smiju znati koliko imaju kilograma tijekom liječenja.

– Pacijenti se važu svaki dan, nekad i više puta dnevno kako bi bili sigurni da ne gube na težini. Liječnici ne žele da se pacijenti opterećuju svojom kilažom – izjavio je zaposlenik centra za RadarOnline.

Demi ondje ne prisiljavaju jesti, već je fokus na pružanju okruženja u kojem će se osjećati sigurno te dobiva najbolju moguću njegu, tvrdi izvor. Liječenje će trajati oko šezdeset dana, a 49-godišnja Demi neko vrijeme neće smjeti kontaktirati vanjski svijet, čak ni svoju djecu.

– Kako će Demin oporavak napredovati, tako će moći ograničeno koristiti mobitel, ali vrlo kratko – dodaje izvor.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

IS
istima
16:00 08.02.2012.

Šteta...... To je komad koji me najbolje palio sa ekrana.....

PO
podravacc
19:59 08.02.2012.

višak novaca i manjak pameti su u igri

PO
polo60
22:43 08.02.2012.

jadnica baš mi je žao neču moči spavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije