Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrckava pjevačica

Danijela u simpatičnom videu otkrila tajnu kakve Barabe voli i zašto

danijela martinović
Foto: PR FOTO
1/6
17.05.2016.
u 15:33

Ovaj video tek je jedna u nizu simpatičnih aktivnosti kojima fanovi podržavaju Barabe na društvenim mrežama, a popularni glazbenici nisu im ostali dužni

Za svakog izvođača najljepši je osjećaj kad mu vjerni fanovi iz dana u dan pokazuju vjernost. U to su se upravo uvjerile i popularne Barabe kojima je obožavatelj Neven priredio pravo YouTube iznenađenje uoči njihova nastupa na skorašnjem CMC festivalu u Vodicama.

Talentirani Neven umontirao je Barabe i njihovu dragu kolegicu Danijelu Martinović u zajednički YouTube video budući da Danijela na istom festivalu nastupa s pjesmom "Volim barabu" i time izazvao lavinu simpatičnih komentara na društvenim mrežama. 

Ovaj video tek je jedna u nizu simpatičnih aktivnosti kojima fanovi podržavaju Barabe na društvenim mrežama, a popularni glazbenici nisu im ostali dužni. 

Za nadolazeći CMC festival pripremaju pregršt iznenađenja jer se tako žele odužiti publici koja njihov duet s Jasminom Stavrosom "Kraljevi zabave" već tjednima drži na vrhu slušanosti i emitiranja na nacionalnoj top ljestvici.  

>>Ljubavne muke: Danijela Martinović 'pala' na barabu

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:30 21.05.2016.

"vrckava"?????kaj bi to trebalo znaciti, i na kojem jeziku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije