Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretni glumac

Angelina u ulozi Grinča: Ovom odlukom ukrala je Bradu Božić

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/3
26.11.2017.
u 13:15

Brad Pitt za Božić bi mogao opet biti sam. Boji se kako će Angelina i ovaj put otputovati negdje s djecom za praznike i on ih neće vidjeti za Božić

Odnos bivših supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta posljednjih mjeseci djelovao je skladno i činilo se kako su konačno pronašli zajednički jezik oko skrbništva nad njihovo šestero djece.

No, Hollywood Life piše kako je Brad opet nesretan i zabrinut jer se boji kako će Angelina za božićne praznike otputovati negdje s djecom i on će za blagdane opet biti sam. Iako posljednjih tjedana Brad češće viđa Maddoxa (16), Paxa (13), Zaharu (12), 
Shiloh (11) i blizance Vivienne i Knoxa (9). 

- Blagdani su za Brada najteži dio godine. Tada mu djeca posebno nedostaju. On ih viđa često, ali to nije niti približno dovoljno koliko bi  on to želio i to uvijek ovisi o raspoloženju i Angelininoj volji. Izgleda kako će i ovaj Božić biti sam jer bi Angelina mogla otputovati negdje s djecom - ispričao je blizak prijatelj glumca. Kaže kako djeca nedostaju i Bradovim  roditeljima koji su ih željeli dovesti k sebi u Missouri za Božić.

Ali po svemu sudeći Angelina je odlučila glumiti Grinča i ukrasti Bradu Božić te će s djecom otputovati za praznike, a Brad će opet ostati sam. 

Angelina Jolie i Brad Pitt
1/15

Komentara 2

MA
marli
14:04 26.11.2017.

Zakon dopušta da ona sebi daje sva prava na djecu a otac svoje djece nikakva ? Ovo je gore od svih ratova i diktatura

CR
crohumans
14:06 26.11.2017.

Ne kužim. Pa on je otac te djece isto kao što je ona majka ?!?! WTF ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije